Rekordszámú látogatót vonzott idén a Mondial Assistance standja az Utazás 2017 kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2017. március 08. 14:57

3. alkalommal jelent meg a Mondial Assistance utasbiztosító a budapesti Utazás Kiállításon, ahol innovatív saját standdal, 10 éves születésnapi nyereményjátékkal várta a rendezvényre kilátogató ügyfeleiket és partnereiket – nyilatkozta Nagy Róbert, a Magyarországi Fióktelep vezetője.

A korábbi két év tapasztalatai alapján idén is fontosnak tartottuk, hogy mint utasbiztosító, megjelenjünk az Utazás 2017 Kiállításon. Azt látjuk, hogy egyre nagyobb az igény és ez egyben részünkről is feladat, hogy az utazó közönséggel megismertessük az utasbiztosítás lényegét és hasznosságot, minden külföldre történő utazás esetén – emelte ki.

Idén ünnepli a cégünk a magyarországi fennállásának 10. születésnapját, melynek jegyében telnek a 2017-es események. Ezért már az Utazás 2017 Kiállításon is szerettünk volna kedveskedni a standunkhoz látogatóknak egy nyereményjátékkal, ahol cégünkkel kapcsolatos 10 kérdésre kellett válaszolni és a kisorsolt nyertesnek értékes utazóbőröndöt ajándékoztunk. Mi is meglepődtünk, mikor összesítettük a 3.892 db érvényes kérdőívét, mely rekordnak számít. Éreztük, hogy a 4 nap alatt rendkívüli látogatottságot bonyolított a standunk, de ez várakozásainkat is felülmúlta.

A Mondial Assistance standja az Utazás 2017 kiállításon

A Mondial Assistance vezetője örömmel konstatálta, hogy kollégái sok esetben konkrét utazásokhoz nyújtottak termékeikkel kapcsolatos információkat pároknak és családoknak, illetve hogy az idősebb korosztályból sokan már évek óta rutinos Mondial Assistance utasbiztosítás kötőként is ellátogattak a standjukhoz. Némelyikük meg is jegyezte, hogy „maguk olyan rendesek, mert 70 év felett sem számítanak fel felárakat”.

Aki ismeri cégünket, tudja, hogy Mi sok esetben az egyszerűbb, átláthatóbb, minőségi és innovatív utasbiztosítási termékekben és kommunikációban hiszünk. A mi termékeink nem azoknak szólnak, akik az olcsó kategóriát keresik, akiknek csak „lelkiismereti utasbiztosításra” van szükségük, amit ha használni kell, semmire sem nyújt megfelelő fedezetet – hangsúlyozta Nagy Róbert, majd hozzátette, hogy a világ 75 országában való tényleges jelenlét és ezáltal a globális szemléletünk is azt szorgalmazza, hogy mindig az ügyfeleink érdekeit kell szem előtt tartanunk, innovatívan a jövőbe tekintve és partnereinkkel szorosan együttműködve. (x)