Rendhagyó évzáró az Utazom.com-nál

Forrás: turizmus.com

 2017. december 05. 15:03

Nem mindennapi helyszínen, a Vajdahunyad várának barokk dísztermében tartotta a 2017-es évet lezáró és a 2018-as évet megnyitó, gálavacsorával egybekötött partnertalálkozóját az Utazom.com.

A rendezvényen több mint 160 partnerét látta vendégül a cég, jelen voltak a légitársaságok és utazásszervezők képviselői, valamint az Utazom.com viszonteladó partnerei.

Az estet Márffy György tulajdonos nyitotta meg. Felelevenítette a pillanatot, amikor hét évvel ezelőtt felötlött benne, hogy utazási irodát alapít, majd az Utazom.com életének fontosabb mérföldköveit ismertette: az utazásközvetítés beindulását, a saját repülőjegyes részleg felállítását, az utazásszervező referatúra létrejöttét. Két éve belevágtak az online repülőjegy-értékesítésbe is.

Az Utazom.com csapata

Fotó: Utazom.com

A tevékenység bővülését követte a létszám növekedése, immár 12 referens dolgozik a cégnél. Idén árbevételük meghaladja a négymilliárd forintot. A jövő évi tervekkel kapcsolatban elhangzott, hogy több külföldi üdülőhelyre bérelnek block seateket charterjáratokon.

Márffy György fontosnak tartotta kiemelni, hogy az Utazom.com ugyan internetes cégként indult, de viszonteladó partnerei nélkül a folyamatos fejlődést nem lehetne fenntartani. Az iroda továbbra is nagy hangsúlyt fektet partnerei támogatására, így a 2018-as tervek között országos road show és több study tour is szerepel.

A vacsora után három kategóriában tüntette ki viszonteladó partnereit az Utazom.com. A legdinamikusabban fejlődő új partner kategóriában az IBUSZ, a legnagyobb forgalmú hálózat kategóriában a Vista Utazási Irodák, míg a legnagyobb forgalmú iroda kategóriában az Invia.hu irodákat díjazták.

Kapcsolódó cikkek

Eladták a HurráNyaralunk.hu-t

2016. szeptember 29.