Rendhagyó rendezvények az LCC-től

Forrás: turizmus.com

 2018. október 16. 11:54

Október 22. és 24. között találkoznak az Lufthansa City Center hálózatának tagjai két rendhagyó eseményen Frankfurtban.

Hatvan ország 270 franchise-partnerének megjelenését várják az éves LCCI Summit 2018 rendezvényen, amit egy nappal fog megelőzni az LCC GINspiration Day. A cél mindkét rendezvényen az üzleti kapcsolatok erősítése. A GINspiration Day azokat a partnereket akarja közelebb hozni a nemzetközi vásárlókhoz, akik saját termékeikkel vannak jelen a beutaztató szektorban. „A tapasztalatcsere és az intenzív üzleti kapcsolatok kialakítása az LCC hálózatának két kulcsfontosságú eleme, amit tovább fogunk bővíteni többek között az új LCC találkozó- és rendezvény hálózattal” – mondta Uwe Müller, az LCCI ügyvezető igazgatója. A GINspiration Day-en körülbelül 30 eladó fog találkozni ugyanannyi vásárlóval szinte az összes kontinensről Ázsiától Kelet- és Nyugat-Európán és a Közel-Keleten át Dél-Amerikáig. Az előre lefixált találkozók 15 percig fognak tartani.

Két esemény várja az LCC franchise-partnereit Frankfurtban

Fotó: turizmus.com

Az eseményt követő, nagyobb létszámú LCCI Summit 2018 az LCCI új találkozó és rendezvény-koncepciójának kialakításával foglalkozik majd. A cél valamennyi globális MICE-szakértő egyesítésével egy platform létrehozása, amelynek segítségével a rendezvénypiacon világszerte felmerülő egyedi igényeket is magas színvonalon tudják kielégíteni.

A rendezvényen lesznek workshopok, viták, beszédek, valamint részt lehet venni olyan innovatív formátumú eseményeken, mint az LCC Brainbox illetve a hálózati vacsora. Figyelemre méltó része lesz a rendezvények az autóipar, a légiközlekedés, a szállodaipar, a techonlógiai ágazat és a desztinációk képviselőinek részvételével zajló interaktív beszállítói vásár.