Indulnak az élőzenei koncertek a budapesti metróban

Forrás: turizmus.com

 2023. május 10. 12:56

Május 11-én, a közlekedési kultúra napján mutatkozik be a 150 éves Budapest első metróállomása, ahol rendszeres élőzenei koncerteket hallhatnak majd az arra járók – adta hírül a BKK.

A közlekedési kultúra napján bemutatkozik a 150 éves Budapest első Dalos pontja. A Fővám téri metróállomáson található szpot az első helyszín, ahol mostantól minden héten szerdán 16 és 19 óra között rendszeres metrókoncerteket hallhatnak az átutazók – olvasható a Facebook esemény leírásában.

A koncertek helyszíne az M4-es metró Fővám téri metróállomásának középső szintje. Az események díjmentesek, de a metró területére csak érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

16 órától a Kelenføld nevű budapesti, alternatív pop-rock banda lép fel. A zenekar 2017 szeptemberében lépett ki a nyilvánosság elé, amikor megjelent az első, három számos EP-jük Pszichológus címmel. Azóta már több single-t, egy EP-t és egy nagylemezt is hallgathat a közönség.

A metrókoncertek első helyszíne a Fővám tér lesz

Fotó: BKK

 

17 és 19 óra között pedig OSSO játszik, aki a legtöbb budapesti és vidéki pubban megfordult már gitárjával az elmúlt 10 évben. Dolgozik hangmérnökként, zenei producerként, és amikor ideje engedi, utcazenél is. Jelenleg az első magyar nyelvű nagylemezét és angol nyelvű kislemezét készíti.