Reptéri kedvezményekben erősített a kártyakibocsátó

Forrás: turizmus.com

 2018. január 19. 14:29

A Visa a DragonPass-szal együttműködésben elindította „Airport Companion” nevű programját, amely egyszerűen alkalmazható kedvezményeket biztosít.

A szolgáltatások a programban részt vevő és Visa számlákat is kezelő európai pénzügyi szolgáltatókon keresztül lesznek elérhetőek az ügyfelek számára.

A kedvezményekre jogosult kártyabirtokosok több mint 1000 repülőtéri lounge-ot vehetnek igénybe világszerte – köztük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér négy exkluzív utasváróját –, valamint éttermi kedvezményekre, és további prémium szolgáltatásokra (például a közlekedés, fürdők, gyorsabb biztonsági ellenőrzés, valamint digitális kuponok ingyenes ételekhez és italokhoz) jogosultak.

Repülőtéri várók kedvezményei

Fotó: turizmus.com

A program lehetővé teszi a kártyabirtokosok számára, hogy az erre a célra kifejlesztett Airport Companion alkalmazással kezeljék a tagságukhoz kapcsolódó funkciókat, mint például a fizetések intézése, vagy smart ajánlatok fogadása.

A DragonPass által nyújtott lehetőségeket a Visa Developer Platform (https://developer.visa.com) működteti a Visa API (Application Programming Interface) használatával. A DragonPass globális jelenléte gyorsan nő, jelenleg több mint 1000 reptéri lounge és 2000 éttermi kedvezmény érhető el az ügyfelek számára világszerte.