Repülőjegy-értékesítésben erősít és új foglalási rendszert fejlesztett az OTP Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. december 02. 18:57

Nagy érdeklődés kíséri az OTP Travel és az Aviareps 8 állomásos országos roadshow-ját, melynek budapesti prezentációján mindkét cég újdonságairól részletesen hallhattunk.

A hagyományteremtő céllal elindított roadshow-n minden állomáson kiemelkedő volt az érdeklődés, s a tájékoztatásnak ez a formája sokkal könnyebbé teszi a kommunikációt, a fontos kérdések tisztázását, ezért mindenképpen hatékony eszköz – derült ki a budapesti eseményen.

Az OTP Travel részéről elhangzott: a jellemzően corporate profilú tour operator új irányokat céloz meg a jövőben és az eddigieknél jobban nyit a lakossági ügyfelek felé, illetve az eddigieknél is jobban fókuszálnak a 15 milliárdos éves forgalomnak ma is jelentős részét kitevő repülőjegy-értékesítésre.

 

Munkájukban nagyban számítanak a viszonteladó utazási irodák közreműködésére, akiknek saját foglalási felületet fejlesztettek ki számos kényelmi és praktikus funkcióval. Az agents.otptravel.hu oldalon olyan egyszerű, könnyen kezelhető az irodáknak azonnali segítséget nyújtó felületet hoztak létre, amely azonnal bruttó árakat mutat, teljes egészében integrálható az irodák saját arculatába, és mivel a díj azonnal elszámolódik, jutalékszámla kiállítására sincs szükség.

Az eseményen Bakó Balázs, az OTP Travel viszonteladói vezetője ismertette dióhéjban a 2015-2016 évi téli árualapot. Elöljáróban kiemelte, az idei téli szezon fontos változása, hogy az árakat euróban és dollárban adják meg, és a befizetés napján érvényben lévő árfolyammal számolnak. A kulturális körutazások között rengeteg gyöngyszem található, így például Irán és a perzsa emlékek, Izrael, Portugália, az amerikai kontinensen az USA keleti és nyugati partja, Kanada, Mexikó, Peru-Bolívia és Brazília-Argentina, Kuba, Kína, Vietnám-Laosz-Kambodzsa, illetve Jáva-Bali. Igyekeztek minden esetben minél jobb ár-érték arány mellett a lehető leggazdagabb programot összeállítani, különös tekintettel a minőségi idegenvezetésre. Télen is indulnak csoportos városlátogatások Isztambulba, Lisszabonba, Párizsba és Amszterdamba, illetve többféle tengeri hajóút is elérhető a kínálatban, egyénileg és csoportosan is. Az üdülődesztinációk között nem mondanak le Sharm el Sheikh-ről, illetve foglalható Bali, Dubai, Mauritius, Kuba, Mexikó, Antigua, a Bahamák, St. Lucia, Jamaica.

Talán kevesen tudják, de a tour operator az utolsó mohikánok egyikeként belföldi árualappal is rendelkezik.

Az iroda jutalékrendszere általában kedvező és forgalomarányos, az utazás típusai szerint eltérő.

Az Aviareps részéről Tóth Attila ügyvezető vette sorra az általuk képviselt légitársaságok, így a Czech Airlines, a Transat, a Condor, az Ethiopian, az Eva Air, az Air Serbia, az Air Namibia, a Xiamenair, a Jet Airways, az Asiana Airlines ls az Air Madagascar, valamint a szintén általuk képviselt Marriott szállodalánc és Europcar újdonságait és előnyeit. A friss információkról külön hírekben számolunk be a napokban.