Robinson-study Törökországban

Forrás: turizmus.com

 2019. május 20. 17:27

Május 12. és 19. között négy év után újra Törökországba hívta partnereit egy study tour keretében a Robinson Tours.

A Corendon Budapest-Antalya május 12-i charterjáratával érkezett a török tengerpartra a 30 fős csapat, hogy meglátogassa a 2019-es árualap legfontosabb szállodáit a török Riviéra Antalya és Alanya közötti szakaszán.

A tanulmányút fő állomásai Antalya, Belek, Side és Alanya voltak. Számokban kifejezve a résztvevők 7 nap alatt közel 111 475 lépéssel 77,11 kilométert tettek meg a 48 megnézett szállodában, azok parkjaiban és strandjain, valamin a városnézések és bazárlátogatások során.

A study tour résztvevői

Fotó: Robinson Tours

A szakmai túrán a partnerek megismerték a legjobb ár-érték arányú szállodákat, amelyek keresettek a hazai utazóközönség körében, emellett külön figyelem jutott a programban az ötcsillagos tengerparti szállodákra is. A résztvevők kipróbálhatták a szállodák all inclusive és ultra all inclusive koncepció keretében nyújtott ellátását is.

Fakultatív programként Antalya és Alanya óvárosait fedezték fel, ahol egyúttal ehetőségük volt feltérképezni a bazársorok és üzletek bőséges kínálatát is. A tenger kellemes hőmérsékletét és a víz minőségét egy félnapos hajótúra keretében élvezhette a csoport. A sokszínű és gazdag ízvilágú török gasztronómia megismerése sem maradt ki az élmények sorából. (X)