Robinson Tours katalógusbemutató és partnertalálkozó

Szerző: Révész Róbert

Forrás: turizmus.com

 2016. november 27. 17:33

A Robinson Tours Kft. kiutaztatási részlege november 24-én katalógusbemutatóval egybekötött partnertalálkozót tartott Budapesten. A rendezvénynek a Hotel Novotel Centrum adott otthont, ahol több mint 100 partner és a szaksajtó képviselői vettek részt.

Jakócs Áron a Robinson Tours ügyvezető igazgatója köszöntötte és megköszönte a 2016-os szezon eredményeit a partnereknek majd ismertette a 2017-es terveket, aktualitásokat, újdonságokat, speciális ajánlatokat.  Kiemelte az előszezoni foglalások fontosságát, amelyet számos előfoglalási és First Minute ár támogat.  Remélhetőleg a jó ár-érték arányú utak még a szezon indulása előtt elkelnek, és kevésbé kell majd a Last Minute szezonra koncentrálni.

A Robinson Tours kiemelt desztinációja továbbra is Bulgária. Újdonság, hogy a rendszeres katalógus mellett a 2017-es szezonra egy külön, csak bulgáriai topszállodákat tartalmazó katalógus is készül, mert az elmúlt évek tapasztalatai alapján jelentősen megnőtt az érdeklődés a prémiumkategóriás hotelek iránt.  Budapestről a Travel Service járatai 2017-ben június közepétől szeptember elejéig közlekednek Burgaszba, hétfői és szombati napokon, 7/14 éjszakás turnusokkal is, kényelmes, nappali menetrenddel. Debrecenből a Bulgarian Air Charter repül hétfői napokon szintén nappali időpontban. Természetesen a bolgár tengerpartra jövőre is heti rendszerességgel közlekednek az autóbuszok mind az északi, mind a déli partszakaszra.

Albánia idén kiemelt úti cél az iroda kínálatában. Astrid Kurti mutatta be Albániát és a durresi régió szállodáit.

Budapestről Antalyába pénteki napokon indulnak a járatok, ahonnan a földközi-tengeri

régió kedvelt üdülőterületeire széles szállodaválasztékot kínálnak. A katalógusban szereplő kínálatnál jóval szélesebb kínálat áll rendelkezésre. Kiemelték a jó szolgáltatásokat nyújtó, családbarát Crystal szállodalánc tagjait, mint bázis szállodákat. A Robinson Tours bízik abban, hogy 2017-ben ismét erősödik majd a kereslet a török riviéra iránt.

Horvátországi kereslet növekvő tendenciája miatt  a 2017-es szezonra garanciális kapacitással is készülnek. A magyar utasok által fokozottan keresett porecsi Hotel Delfinbe. További adriai úti célok között szerepel Montenegró és Szlovénia is.

A városlátogatások közül Szentpétervár teljes szezonban telt házas volt. 2017-ben a bécsi indulás helyett Budapestről indulnak az utak, moszkvai átszállással. Május közepétől szeptember végéig lesz elérhető a program. Emellett indul egy helsinkii városnézéssel egybekötött Szentpétervári kirándulás is, ahol Budapest-Helsinki között repülővel, Helsinki-Szentpétervár között hajóval utazik majd a csoport.

A Robinson Tours tevékenysége 2016-ban vízumügyintézéssel is kibővült. Oroszországba, Azerbajdzsánba, Üzbegisztánba és Fehéroroszországba intéznek magán, turista, és üzleti vízumokat is.

Csehország, Kaukázus és Baltikum idén is elérhető az iroda kínálatában, a korábbi éveknek megfelelően.

Az est résztvevői a bemutató után megtekinthették a Martenica Bolgár Néptáncegyüttes előadását, a vacsora mellé pedig finom bolgár borokat kóstolhattak.  A tombolán pedig érétkes nyeremények találtak gazdára.