Ruefa-partnertalálkozó Burgenlandban

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 22. 14:10

Formabontó partnertalálkozóra, szakmai programokkal körített burgenlandi kirándulásra hívta 35 ügynöki partnerét a Ruefa Utazási Iroda szeptember 19-én.

Az egész napos program nyitányaként a buszon Czakó Ágnes, a budapesti Ruefa Utazási Iroda vezetője ismertette az általuk kínált osztrák és német utazásszervezők szolgáltatásainak sokszínűségét, azok előnyeit, illetve az újdonságokat. A Ruefa idén El Gounát, Sri Lankát és Marokkót kínálja régi-új célterületként. Tapasztalataik szerint a legtöbben most is Dominikát keresik.

Mint Bartha Gabriellától, a Ruefa ügyvezetőjétől megtudtuk: a cég 1996 óta működik sikeresen a magyar piacon, árbevételük idén várhatóan 20 százalékkal nő az előző évhez képest Saját törzsutasai utaztatásán kívül a budapesti iroda tartja a kapcsolatot a partnerirodákkal. Tevékenységük fontos része az általuk kínált 31 osztrák és német tour operator ajánlatainak közvetítése, főleg bécsi indulással, valamint a bécsi parkolójegy értékesítése. Emellett magyar tour operatorok szolgáltatásait is árulják. Hangsúlyozta, hogy a Ruefánál fontos a személyes kapcsolattartás, ezért szervezték ezt a formabontó partnertalálkozót, ahol a két évvel ezelőtti bécsi találkozóhoz hasonlóan közvetlen tapasztalatcserére, baráti beszélgetésekre is lehetőség nyílt.

 

A nap első programjaként a magyar szakemberek egy nagyon informatív kastélylátogatáson vehettek részt a kismartoni Esterházy-kastélyban, ahol az Esterházy Alapítvány képviselője és a Burgenland Tourismus képviselője köszöntette őket. Ezután a csapat megtekintette a kismartoni Ruefa-irodát, majd Rusztról behajózott a Fertő-tóra, ahol a különleges környezetben Gürkan Taskiran, az FTI értékesítési vezetője bemutatta a cégcsoport új célterületeit és termékeit. Ezután a vidám társaságot egy jó hangulatú, grillezéssel egybekötött sramlizenés osztrák mulatság várta. Délután a TUI magyarországi képviselőjének, Taskár Tamásnak a formabontó prezentációját hallgathatták meg a TUI, a Magic Life és a Gulet újonságairól a meghívottak.

Az előadás után a Ruefa hat kiemelt partnerének köszönte meg az elmúlt évek munkáját egy-egy utazási utalvánnyal, amit egy nagyon gazdag sorsolás követett a Ruefa és partnerei – ETI, TUI, Mondial, ITS Billa, JT Touristik – által felajánlott ajándékokból. A 150 euró értékű fődíjat a Dertour ajánlotta fel. A jó hangulatú napot rövid ruszti városnézés és parndorfi vásárlás zárta.