Ryanair-Air Malta partnerség

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 21. 16:28

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy az ír fapados 139 millió vásárlója Air Malta utakat foglaljon a Ryanair.com portálon.

Az új partnerség része a Ryanair „Egyre jobbá válni” elnevezésű programjának. Az ír diszkont légitársaságnak már most is 53 máltai járata van, és évente 2,7 millió utast szállít a szigetre és onnan el. Az Air Malta elnöke, Dr. Charles Mangion elmondta: „Az együttműködés mindkét légitársaság utasainak a hasznára lesz majd. Tavaly az Air Malta jelentős fejlesztéseket vitt végbe. Nemcsak több desztinációval bővítette hálózatát, hanem megváltoztatta viteldíj-struktúráját, és javított a fedélzeti szolgáltatások minőségén. Az együttműködés abban is segít, hogy az Air Malta a tengerentúlon is láthatóvá váljon, és hogy megváltozzanak a profitkilátásai. Alig várjuk a kapcsolat további erősödését.” „Ez a stratégiai kezdeményezés új értékesítési csatornát biztosít az Air Malta-nak, és segíti a légitársaság növekedését” – tette hozzá Dr. Konrad Mizzi, Málta turisztikai minisztere.

A Ryanair.com-nak több mint 50 millió látogatója van havonta

Fotó: pixabay.com

David O’Brian, a Ryanair kereskedelmi igazgatója egy akciót is bejelentett: „Azzal ünneplünk, hogy szeptemberben és októberben 14,99 euróért adjuk a máltai jegyeket, amiket augusztus 23-án éjféltől lehet lefoglalni.”

Augusztus 21. nemcsak ettől válik emlékezetessé, hanem attól is, hogy az Air Malta ezen a napon jelentette be 21 új járat indulását nyolc különböző országba – Ausztriába, Csehországba, Izraelbe, Marokkóba, Oroszországba, Svájcba, Tunéziába és Ukrajnába.

Kapcsolódó cikkek

Újabb sztrájk a Ryanairnél

2018. augusztus 07.

LGBTIQ turizmus Máltán

2018. június 22.