Szerdán lesz a Ryanair toborzónapja Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 19. 16:57

Szeptember 22-én, szerdán a vecsési Airport Hotel Budapestbe várja a Ryanair a légiutas-kísérői munka iránt érdeklődőket. A fapados légitársaság több mint 200 fedélzeti munkatársat keres kelet-európai bázisaira.

Az ír fapados légitársaság dublini központjának tájékoztatása alapján korábban beszámoltunk róla, hogy szeptember 23-án munkaerő-toborzó nyílt napot tart a Ryanair Budapesten. Cikkünk megjelenése után a cég budapesti bázisa jelezte szerkesztőségünknek, hogy a nyílt nap egy nappal korábban, azaz szeptember 22-én, szerdán lesz megtartva. Ezen a napon önéletrajzzal, 11 órára hívják a fedélzeti munka iránt érdeklődőket a vecsési Airport Hotel Budapestbe.

A program délelőtt 11-kor a légitársaságot bemutató prezentációval indul, amelyen részletesen ismertetik, hogy kiket várnak a csapatba. Ezután egy többkörös forduló következik, először egy angol teszttel, majd egy szituációs feladattal, ezután pedig a személyes interjúk következnek azok számára, akik a korábbi köröket sikerrel vették. A rendezvény a résztvevők létszámától függően késő délutánig is eltarthat, ezért a jelentkezőknek érdemes így készülniük – hívja fel a figyelmet a Ryanair budapesti bázisa.

A Ryanair több mint 200 légiutas-kísérőt keres kelet-európai bázisaira

Fotó: corporate.ryanair.com

Az érdeklődők további információt a careers.ryanair.com oldalon találhatnak, ahol más karrierlehetőségekről is tájékozódhatnak.