SAVE THE DATE! THE T-DAY 2015.02.26

Forrás: turizmus.com

 2015. február 18. 10:29

„Az Utazás 2015 kiállítás hivatalos after partyja". Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre, az Utazás kiállítás első napjának estéjén a turisztikai szakma legnagyobb bulija, a T-DAY.

A szezonnyitó Utazás kiállítás találkozási pontot teremt a szakma képviselőinek. Immáron hagyomány, hogy a szakmai napot követő estén, exkluzív party-n ünnepel a turisztikai szakma.

Idén sem lesz ez másképp, mert az „Utazás" folytatódik...

Az impozáns helyszínről ebben az évben is gondoskodtak a szervezők. Február 26-án, csütörtökön 21 órakor a HELLO Baby Bar-ban veszi kezdetét a T-DAY 2015. Minden korábbinál nagyobb helyen szórakozhatnak a résztvevők, látványos és egyedi programok kíséretében. A vendégeket welcome drink és ital promóciók várják egész éjjel a Russian Standard jóvoltából. A belépéskor leadott névjegykártyákkal bárki részt vehet a tombola sorsoláson, amelyen több értékes külföldi utazás  és belföldi wellness hétvége is gazdára talál.

BALAGE F, a Hello Baby Bar rezidens DJ-je indítja el a party-t és az este folyamán FELHO és DJ RADNAI is „színpadra" lép.

Érdemes már most felírni a naptárakba az időpontot: 2015. február 26., csütörtök. Még több információ és regisztráció a www.tday.hu oldalon.