A fedélzetről elérhető „tengeri úti célokat" vezet be a Costa Cruises

Forrás: turizmus.com

 2024. május 15. 15:09

Bejelentették, hogy a Costa Cruises mediterrán és észak-európai útvonalai vadonatúj úti célokkal bővülnek, melyek csakis a tenger közepéről, a hajók fedélzetéről fedezhetők fel.

Ez év tavaszától az olasz hajótársaság földközi-tengeri, illetve észak-európai útvonalain bevezeti a Sea Destinations programot, melynek lényege, hogy a hajó utasai nem a kikötés után, hanem a tengeren hajózva lehetnek részesei különleges élményeknek. A szárazföldi úti célok, mint Barcelona, Nápoly, Genova, Isztanbul és Mykonos továbbra is a klasszikus módon fedezhetőek fel, ugyanakkor a „tengeri úti célok" a fedélzet „látványosságai".

A hét nővér vízesés Norvégiában

Fotó: Costa Cruises

Ibiza felfedezése után például, amikor az utasok már visszatértek a fedélzetre, egy elegáns party keretein belül fedezhetik fel Formentera öblét; vagy mielőtt kiszállnának Nápolyban, egy hagyományos Caprese reggelit kóstolhatnak meg Capri Faraglioni-szikláinak lenyűgöző látványa előtt, amikor azt a nap első sugarai megvilágítják.

Ahelyett, hogy szimplán áthajóznának a Földközi-tenger keleti részének legmélyebb pontja felett, a tengeri mélység ünnepe életre kel, és a Dardanellák felé haladva az utasok visszautazhatnak az időben, elmélyülve a dervisek rejtélyes táncában. Velence látogatását követően, a fedélzeten, napnyugtai Dolce Vita aperitif várja a hajó utasait, épp a Lidóval szemben, olasz filmek poszterei és a Filmfesztivál dallamai közepette.

A Sea Destinations újdonságai az észak-európai hajójáratokra, Norvégia leggyönyörűbb fjordjaihoz is megérkeznek. Miután Geiranger város helyi termelői üdvözlik az utasokat, a fedélzeten, a fjord átszelése közben skandináv történeteket és legendákat ismerhetnek meg, miközben a Seven Sisters vízesés látványa tárul a hajóorr elé.

A Costa Cruises kilenc tengerjáró hajót üzemeltet, székhelyük Genovában található. A Costa Cruises képviseletét a közép-kelet-európai régióban a Travel-Advance látja el.