Sikeres előfoglalási időszak és újdonságok a Mouzenidis Travelnél

Forrás: turizmus.com

 2017. május 23. 13:25

A tavaszi sikeres Road Show után a Mouzenidis Travel még inkább érzi a partnerei támogatását. Köszönhetően a több lépcsős előfoglalási áraknak és a partnerek bizalmának, az előfoglalási időszak nagyon sikeresnek mondható.

A 3 népszerű charteres úticél Korfu, Kréta, Zakinthosz mellett, az újdonságnak számító Evia és Attikai-Riviéra valamint a Klasszikus görög körutazás is népszerű. Általánosságban elmondható, hogy a júniusi indulások már teljesen teltházasak, de nagyon népszerűek az utószezoni nyaralások is.

 

Korfu, Kréta és Zakinthosz

Maga a Mouzenidis cégcsoport, illetve a budapesti iroda is rendelkezik számos saját garanciális szállással , melyek közül jelentős számú foglalás érkezett a korfui  gyermekbarát  Messonghi Beach 3*  hotelre, Zakinthoszon a nagyon népszerű Locanda 3* hotelre, valamint Krétán  az Aldemar Cretan Family Village 4* hotelre. A 2017.08.13-án induló Klasszikus görög körutazásra még korlátozott számban várják a jelentkezőket.

Az online foglalási rendszerükben a legszélesebb görögországi szálláskínálat található, kb. 1500 szálláshely, többek között apartmanok, kedvező ár-érték arányú all inclusive szállodák, luxus és delux hotelek, valamint újdonságként már villa bérlést is kínálnak. A garanciális hotelek azonnali visszaigazolással foglalhatóak.

Kollégáik gyorsan és kedvesen válaszolnak a partnerek kérdéseire, kéréseire, 2017.06.10-09.03 között pedig már szombaton is várják a megrendeléseket, 10.00-14.00 óráig.

(x)