Sikeres évet zárt és kapacitást növel az EL AL Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2019. január 29. 14:47

Sikeres volt a visszaállás a hagyományos légitársasági szolgáltatási modellre.

2018-ban több mint 155.000 utas választotta az EL AL Izraeli Légitársaságot Tel Aviv és Budapest között. A gépek átlagos kihasználtsága (load factor) 89% -volt - közölte lapunkkal a légitársaság budapesti képviselete.

Október közepén megtörtént az át-, illetve visszaállás a fapados jellegű UP by EL AL járatokról a teljes, hagyományos légitársasági szolgáltatást nyújtó EL AL üzemelésre.

A számok igazolták a várakozásokat, nagyon sok utazónak van igénye és lehetősége is a kényelmesebb utazásra, igénylik a jegyárba foglalt fedélzeti poggyászokat és az újra bevezetett fedélzeti ellátást is örömmel fogadták.

Váradi János

Fotó: turizmus.com

Az EL AL-nál ez azt jelentette, hogy tovább növekedett az amúgy is magas átlagos utasszám és decemberben már 93% -os töltöttséggel üzemeltek a járatok.

Az EL AL folyamatosan alakítja át a keskenytörzsű flottáját, és Budapesten is hamarosan meg fognak jelenni a teljesen új kabinbelsővel, ergonomikus, USB csatlakozós ülésekkel, wifi hálózattal valamint teljes értékű, elkülönített Business kabinnal felszerelt Boeingek.

„Az EL AL Magyarország kiemelkedően teljesített tavaly, 9% -kal nőttek a bevételeink” – mondta el szerkesztőségünknek Váradi János, a légitársaság hazai igazgatója.

"Izrael mára vonzó célpont lett a magyar utazók körében, és nagyon sokan közülük tudatosan Izrael nemzeti légitársaságát, a világ egyik legbiztonságosabbjának tartott EL AL-t választják. A folyamatosan növekvő igényekre reagálva idén növeljük a Budapestre közlekedő járataink számát."