Sikeres volt a SKÅL Tourism Day

Forrás: turizmus.com

 2018. május 15. 11:35

Sikeres volt a SKÅL International Hungary május 14-án tartott telt házas konferenciája és két jótékonysági koncertje. Sok meglévő tag most ismerte meg és (f)el a SKÅL igazi nemzetköziségét – áll a SKÅL közleményében.

A SKÅL a világ legkiterjedtebb és legrégebben működő nemzetközi turisztikai nem kormányzati szervezete, tagjainak száma megközelíti a 15 ezret 90 ország 400 klubjában. A május 14-i SKÅL Tourism Day – Tradition & Innovation elnevezésű turisztikai szakmai konferencia, networking nap fő célja a tagságbővítés volt, illetve hogy a meglévő tagoknak is nemzetközi kapcsolatrendszert tudjanak felmutatni, az új belépőknek pedig megmutassák, kik a mostani tagok, és milyen értékes kapcsolatrendszert és rendszeres havi networking-lehetőséget nyújt a SKÅL. A tagfelvétel folyamatban van.

A SKÅL a konferenciával értékes szakmai tartalmat nyújtott a turisztikai felsővezetői közönségnek ésa meglévő hazai és külföldi meghívott SKÅL-tagoknak, és eközben népszerűsítette nemzetközi SKÅL értékeit az üzleti kapcsolattartásban. A rendezvény másik célja az volt, hogy a felsővezetői réteg adományozási hajlandóságát kihasználva megmutassa a SKÅL CSR-tevékenységben rejlő erejét a Csodalámpa Alapítvány támogatásával.

Nik Radic, a SKÅL Zagreb elnöke előadást tart

Fotó: turizmus.com

A konferencia Jávorkai Péter, a SKÅL Hungary elnökének előadásával  kezdődött, ezt követte a SKÅL több országból érkező elnökeinek az előadása. Előadott Nick Racic (Zágráb), Andres Hayes (Washington), Björn Arvidsson (Stockholm) és Anastasiia Churilova (Monaco). Könnyid László, az MSZÉSZ elnöke a Hotelstarts Unionról, az alváskomfortról és a designtrendekről beszélt. Szabó Gergő a Special Effect Media képviseletében a YouTubereket mutatta be, Patrick Bohl pedig a légiútvonal- és szolgáltatásfejlesztési trendeket vázolta fel. Dr. Kraft Péter, a Kraft & Associates Turisztikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója az új szállodanyitásokról és a magyarországi hotelfejlesztési trendekről beszélt. A rendezvényt Zhangomusiq jótékonysági koncertje és fogadás zárta.

 

 

Kapcsolódó cikkek

A Skal is az MTSZ-ben

2018. április 17.