Sikeresen startolt a brazil Itapemirim Airlines

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 22. 13:07

Brazília legfiatalabb légitársasága, az Itapemirim Airlines (ITA) két hónappal megalakulását követően már ezredik járatát teljesítette és 100.000 utast szállított belföldön.

A piac nagyon jól fogadta az ITA indulását. “Ez a mai nap az ünneplés napja és egyben az ITA két hónap alatt végzett munkájáról való elmélkedésé is. Egy 100 százalékban brazil vállalatot indítottunk útjára a világjárvány közepén, de a vezetés átláthatóságával és egy bátor csapat erejével bebizonyítjuk, hogy lehetséges a kereskedelmi repülés demokratizálása Brazíliában" – hangsúlyozta egyik közleményében Adalberto Bogsan, az Itapemirim Transportes Aéreos vezérigazgatója.

A cégcsoport aktív szerepet játszik a turizmus fellendítésében. A  légitársaság 100 ezer utasa mellett a Viação Itapemirim buszain 18 ezer alkalommal mint  félmillió utast szállítottak. A légitársaság flottája egyre bővül, a hatodik A320-as repülőgép a múlt héten érkezett meg Athénból.

Az ITA június 1-jén kezdte meg kereskedelmi működését. Új repülőgépekkel növeli a járatsűrűséget abban a 13 városban, ahová jelenleg járatokat üzemeltet: Belo Horizonte (MG); Brazíliaváros (DF); Curitiba (PR); Florianópolis (SC); Fortaleza (CE); Maceió (AL); Natal (RN); Porto Alegre (RS); Porto Seguro (BA); Recife (PE); Rio de Janeiro-Galeão (RJ); Salvador (BA) és São Paulo-Guarulhos (SP).

Az új légitársaság egyik célállomása, Rio de Janeiro

Fotó: marchello74/123rf.com

Az ITA differenciált és exkluzív szolgáltatásokat kínál a belföldi piacon, mint például a 23 kg-os ingyenes poggyászfeladás minden osztályon és a felár nélküli helyfoglalás lehetősége.

"A regionális turizmusban a fellendülés pillanatát éljük, és az ITA felkészült arra, hogy megfeleljen ügyfelei legmagasabb igényeinek. Kiváló szolgáltatásokkal és versenyképes árakkal, valamint a bővülő flottával és légitársasági hálózattal minden adott ahhoz, hogy a vállalat komoly szereplőként jelenjen  meg a brazil piacon. Készen állunk a következő 1000 járatra" – jegyezte meg Bogsan.

Az ITA jegyeinek értékesítése jelenleg csak Brazílián belül lehetséges, de csoportok részére a HAVAS-on keresztül lehet foglalni és jegyet vásárolni. Az ITA jegyárai jelenleg a legkedvezőbbek a piacon – tájékoztatta lapunkat Sárdi Rezső, a HAVAS Creative Tours magyarországi képviselője.

©