Sikeresnek értékelte vásári megjelenést a Mondial Assistance

Forrás: turizmus.com

 2015. március 02. 14:06

A 22 négyzetméteres standon mind a partnerek, mind ügyfelek részéről nagy volt az érdeklődés.

„Évek óta nem képviselte magát biztosítótársaság a vásáron, talán ennek is köszönhető volt az a figyelem, ami az Utazáson először bemutatkozó Mondialt övezte" – nyilatkozta lapunknak Nagy Róbert, a Mondial Assistance Magyarországi Fióktelepének vezetője.

 

Hangsúlyozta: a hazai partnerkapcsolatok bővítése és az ügyfelekkel való kommunikáció fontossága miatt döntöttek a megjelenésről. „Fontosnak érzem, hogy a végfelhasználók kedvet kapjanak a biztosítás megkötésére, hiszen az utazók 65 százaléka még mindig e nélkül indul útnak, hatalmas kockázatnak téve ki magát" – magyarázta a szakember. Az utasbiztosítás fontosságára kérdőívvel igyekeztek felhívni az érdeklődők figyelmét, a válaszadók a cég termékkínálatát is megismerhették. Stratégiájuk jónak bizonyult, a standot mind a négy nap aktívan látogatták, kollégáik megállás nélkül dolgoztak.

A kommunikáció fókuszában a február elején bemutatott, új portfólió állt. A cég árváltozás nélkül emelte az Őrangyal termékek szolgáltatásait, az időskori felárat eltörölte. A rövid utakra létrehozta az Őrangyal Minit, a buszos utakat pedig önálló termékké emelte.