Sixt: a digitalizáció bővítése a cél a vállalati ügyfeleknek kínált termékek esetében

Forrás: turizmus.com

 2018. március 23. 09:40

Pullach, 2018. március 16. - A Sixt hozzáigazítja értékesítési struktúráját a vállalati ügyfelek változó mobilitási szükségleteihez, így az összes termékét – például az autókölcsönzést, a RideHailing-t, a lízinget, a flottamenedzsmentet és az innovatív mobilitást kínáló termékeket– összehangolva kínálja vállalati ügyfeleinek.

 

Vinzenz Pflanz

Fotó: Six Rent a Car

Vinzenz Pflanz irányítja az újonnan létrehozott Vállalati Értékesítési osztályt, feladata a németországi és nemzetközi vállalati ügyfelek részére történő értékesítés lesz, Konstantin Sixt, a Sixt SE értékesítési vezetőjének irányításával. A Vállalati Értékesítési osztály létrehozása a Sixt legújabb logikus döntése annak érdekében, hogy a testreszabott mobilitási megoldásokat egyetlen forrásból nyújtsa vállalati ügyfeleinek.

 

 

 

 

Oliver Popkowitz

Fotó: Six Rent a Car

Oliver Popkowitz átveszi a KKV és Digitális Értékesítési osztály irányítását, mostantól a KKV-k területén a Globális Értékesítési és Marketing osztályért felelős, szintén Konstantin Sixt közvetlen irányításával.


Konstantin Sixt, a Sixt SE Értékesítési Vezetője elmondta: "A Sixt átfogó mobilitási megoldásokat biztosít. A piacon egyedülállóként kínálunk ügyfeleink igényeire szabott mobilitást 1 naptól akár 1 teljes évig is, legyen szó az autóbérlésről vagy az új mobilitási szolgáltatásainkról. Egyedülálló képességeink tükröződnek az értékesítésben is, így vállalati ügyfeleink részére jelentős hozzáadott értéket tudunk nyújtani. Meggyőződésem, hogy Vinzenz Pflanz és Oliver Popkowitz nagy erőket fognak megmozgatni, hogy folytatódjon a nemzetközi fejlődés a vállalati ügyfeleink részére adott ajánlatainkban."
(x)