SKAL a MICE Business Day-en nemzetközi vezetőkkel

Forrás: turizmus.com

 2018. november 29. 17:35

A SKAL International Hungary legtöbb tagja megjelent a hivatásturisztikai szakma legnagyobb magyarországi rendezvényén, a MICE Business Day-en.

Többen kiállítóként vettek részt, míg mások szakmai látogatóként szerveztek találkozókat a kiállítókkal és a szervezet információs pultjánál a többi taggal. A rangos MICE-eseményt szervező Turizmus Kft. és a SKAL turisztikai felsővezetői szervezet több hónapos együttműködésének és közös akvizíciójának köszönhetően számos külföldi hosted buyer is a SKAL régióbeli tagjaiból került ki, így a nemzetközi szervezet egyik volt világelnöke, és több más, romániai és osztrák „Skalleague” is.

Balról jobbra: Darázs György alelnök, Alan Racic (Conventus Adria), Jávorkai Péter elnök, Nik Racic (Conventus Adria), és Hesz Attila (Domus)

Fotó: SKAL International Hungary

A délelőtti szakmai találkozókat követően a SKAL networking beszélgetést tartott, melyen a tagság iránt érdeklődő, potenciális tagok is megjelentek.

Jávorkai Péter elnök és Bocsi Andrea titkár a közelmúlt és a következő hetek nemzetközi szakmai vásárain  – WTM, IBTM – való SKAL-os részvételről, továbbá a november végi párizsi First EuroSkal konferencia előkészületeiről és a karácsonyi SKAL gálaebéd részleteiről tartott rövid beszámolót, majd a tagokat a Turizmus Kft. és egy másik SKAL-tag, a La Fiesta Catering invitálta ebédre.

Kapcsolódó cikkek

Skål és Zwack

2018. február 06.