Spanyolországba vitte partnereit a Budavár Tours

Forrás: turizmus.com

 2015. június 06. 13:40

A fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Budavár Tours Utazási Iroda spanyol tanulmányutat szervezett partnerei számára, amely június 3-án éjszaka ért véget.

A húszfős társaság Murcia tartomány kiemelkedő turisztikai célpontjait látogatta meg: Alicantét, Benidormot és La Mangát. A magyar turisták egyre jobban értékelik a spanyol tengerparti városokat, amelyeken májustól késő őszig kiválóak a fürdési lehetőségek.

 

A Budavár Tours fontosnak tartotta, hogy utazásszervezői saját, személyes élményeik alapján tudják ajánlani az utazók minden korosztályának az ideális várost, elhelyezést, kikapcsolódási lehetőséget. A nyüzsgő Alicante és Benidorm azoknak való, akik szabadságuk alatt sem szeretnek tétlenkedni. La Manga azonban – amit kis Miami-nak is hívnak – a tökéletes nyugalom (fél)szigete. A családokat és a pihenni vágyókat kényelmes, jól felszerelt apartmanok és szállodák várják.  A study tour résztvevői nemcsak a szálláshelyeket, az éttermeket, a kirándulási lehetőségeket ismerhették meg, hanem a helyiek vendégszeretetét is. Megtapasztalták, hogy a spanyol városok turisztikai irodáinak is fontos, hogy az odalátogató magyarok jól érezzék magukat.