Életreszóló élmények várnak Srí Lankán

Forrás: turizmus.com

 2023. november 14. 08:11

23 fős csapattal indult útnak hétfőn az Itaka Magyarország Srí Lankára! A szigetország a téli szezon egyik kiemelt újdonsága, amellyel már öt egzotikus úti cél érhető el az utazási iroda kínálatában.
Az exkluzív tanulmányút keretében az Itaka Magyarország széles szálláskínálatán túl számos attrakcióval is megismerkedhetnek a résztvevők.

Az első napok kiemelkedő programjai között szerepel a lenyűgöző negombói Temple de Oro, emellett a város gazdag kulináris kínálatában is elmerülhet a csapat.

23 fős csapatot visz tanulmányútra az Itaka Magyarország Srí Lankára

Fotó: turizmus.com

 

A pinnawalai elefántárvaház meglátogatása is bekerült a programba, óriási élmény lesz testközelből látni ezeket a csodás teremtményeket. Majd Dambulla következik, amely az i.e. 1. századból származó barlangtemplomaival nyűgözi le a látogatókat. Pollonaruwa városfalain is teszünk egy sétát, a Minneriya Nemzeti Parkban pedig egy esti dzsip szafari fogja színesíteni a napjainkat.

A tanulmányút szervezői: Alacsony Ádám, Lukács Dorina, Kovács Zsolt (balról jobbra)

Fotó: turizmus.com

 

A szervezők gondoskodnak arról is, hogy megmászhassuk a híres Sigiriya sziklaerődöt, innen utazunk majd tovább Kandybe, ahol felkeressük a szent buddhista szentélyt, a "fogtemplomot".

Az Itaka Hungary fantasztikus árakat kínál a desztinációba, amely december közepétől saját charterlánccal lesz elérhető!