Startolnak az Amadeus új fejlesztései

Szerző: Hegedűs Sára

Forrás: turizmus.com

 2018. június 06. 08:57

450.000 szálláshely, 25 vasúttársaság és 100 fapados légitársaság kínálatában válogathatnak az utazásszervezők az Amadeus Content Inn/Rail új rendszerében, minden foglalásért bónuszpontokat gyűjtve az Amadeus First programban.

A szállás- és vonatjegy értékesítési lehetőségekről tájékoztatta a szakmát és a sajtót az Amadeus 2018. június 5-én egy különleges helyszínen, a fenntartható UrbanFood kávézóban, amely egyben coworking irodaként is működik.

A rendezvényen Szula Márk, az Amadeus Magyarország ügyvezetőjének köszöntője után a cég ukrajnai képviselője, Sofiia Marysh mutatta be az ukrán fejlesztésű Content Inn/Rail értékesítési lehetőségeket és előnyöket. Mindkét rendszer online, weboldalas rendszerben használható, nem szükséges letölteni alkalmazást hozzá.  A foglalásokért pontok (a Content Inn-ben 10, a Rail-ben 5 pont foglalásonként) gyűjthetők az Amadeus First bónuszprogramban.

Szula Márk, az Amadeus Magyarország ügyvezetője

Fotó: turizmus.com

A Content Inn 450.000 szálláshelyet tartalmaz világszerte és praktikus keresési funkciókkal, interaktív térképpel, akciós ajánlatok kiemelésével, beépített jutalékokkal, széleskörű, non-stop helpdesk szolgáltatásokkal áll az utazásszervezők rendelkezésére. A rendszer több mint 30 globális szolgáltató (köztük az Expedia, GoGlobal, GTA, Tourico, Hotelbeds, Travco), szállodaláncok, regionális és helyi szolgáltatók ajánlatait is tartalmazza és számos frissítésen esett át, így új desztinációkat és új szálláshelyeket is találunk benne. A szakember felhívta a figyelmet azokra a specializációkra is, amelyek piacra szabottan állnak rendelkezésre, pl. a magyarok esetében, akikre jellemző, hogy átlagosan három éjszakát töltenek el külföldön, ezért a rendszer három éjtől kedvezményeket kínál számukra.

Az Amadeus ukrajnai képviselője, Sofiia Marysh

Fotó: turizmus.com

A Content Rail menetrendi információkat és speciális árakat tartalmaz 25 vasúttársaságra (köztük Deutsche Bahn, Renfe, SNCF, Trenitalia, Thalys, Eurostar stb.) és több mint 100 fapados légitársaság (pl. Wizzair, Ryanair, Easyjet, Air Asia) kínálatát is megtaláljuk benne. Számos célállomásra elektronikus vonatjegyeket foglalhatunk a Deutsche Bahn szolgáltatásaként, ahova nem, ott a rendszer segítséget nyújt a menetjeggyel kapcsolatos további intézendő feladatokban. Prepaid megoldásként hitelkártyás fizetésre van lehetőség. Kiegészítésképpen számos szolgáltatás, pl. transzfer is foglalható. A vasúttársaságokkal kapcsolatban elindult az ázsiai terjeszkedés, hamarosan kínai vasúti menetjegyek is foglalhatóak lesznek a rendszerben.

A rendezvény második felében az Amadeus képviselői egy példán keresztül részletesen bemutatták a rendszer működését.

Kapcsolódó cikkek