„Stay Different” – a Jumeirah Beach Hotel prezentációja Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2014. november 27. 21:56

Az Emirates Airlines budapesti járatnyitásával még inkább megnövekedett a magyar tour operatorok érdeklődése Dubaj és a Dubajon keresztül elérhető további desztinációk iránt.

Erre az új kapcsolatra és igényre alapozva hívta meg a hét elején Budapestre, a Városliget Cafeba egy vacsorával egybekötött prezentációra a Jumeirah Beach Hotel azon magyar utazási irodákat és tour operátorokat, akik már ismerik a desztinációt.

A résztvevők megismerkedhettek a neves szállodacsoport kínálatával, különös hangsúllyal a csoport első szállodájára, az 1997-ben nyitott,  617 szobás (ebből  19 tengerparti villa) Jumeirah Beach Hotelre, a város egyik legkorábbi „landmark” épületére.

Mohamad Suliman, a ház értékesítési igazgatójának prezentációjából megismerhettük az elsősorban családi kikapcsolódásra tökéletes csomagokat kínáló, csak tengerre néző szobákkal rendelkező, 5 csillagos hotel kulisszatitkait.  A szálloda szakemberei örömmel válaszolnak a magyar utazásszervezők kéréseire és azt is hangsúlyozták, hogy tudnak versenyképes árakat, csomagokat kínálni számukra az óriási dubaji szálláskínálatban.  Megígérték azt is, hogy ezen túl minden akciós lehetőségről értesítik az itthoni utazásszervezőket és jövőre újra találkoznak velük.

Az immár 20 szállodából álló, rohamosan terjeszkedő Jumeirah szállodacsoport szlogenje „Stay Different” többek közt az is jelenti, hogy a náluk félpanziós szállást foglalók az étkezéseket nemcsak a szálloda 18(!) különböző konyhájú éttermében fogyaszthatják  el, hanem a lánc bármelyik dubaji illetőségű szállodájának éttermében is. Így az étkezési lehetőségek száma 50 –re kúszik, főszezonban pedig akár a 60-at is elérheti. Ezen kívül minden vendégük korlátlan belépőt kap tartózkodásának idejére a szomszédos – szintén a Jumeirah csoport tulajdonában álló – Wild Wadi Viziparkba, mely 30 különböző csúszdájával, az Egyesült Arab Emirátusok legszélesebb kínálatát nyújtja e téren. Rendezvényekhez - legyen az céges vagy privát – is nagy választékban kínálnak helyszíneket, de nem maradt szó nélkül a szálloda tengerpartja mellett található Event Arena, mely 3800m2-en, kilátással az ikonikus Burj Al Arab épületére és az Arab – öbölre, kínál helyszínt rendezvényekhez, ültetve 1500 fő, míg állófogadással akár 2500 fő befogadására is képes.

További információkat a www.jumeirah.com weboldalon találhatnak az érdeklődők.

A találkozó a Turizmus Kft. szakmai segítségével jött létre. A rendezvény képeit pedig ITT tekinthetik meg.