STR CEE a tour operatorok szolgálatában

Forrás: turizmus.com

 2019. november 15. 13:10

A budapesti székhelyű STR CEE Destinatinon Handling a világ több mint 50 országát lefedő desztinációs menedzsment cég (DMC) képviseletét látja el a kelet-közép-európai régióban.

Az STR CEE a német anyacég (STR Desination Handling) partnercégeként a régióban Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románia és Magyarország területén látja el a partner DMC-k értékesítési és marketingfeladatait. Így megszervezik a tárgyalásaikat, rendezvényeiket, piackutatást és tanulmányutakat szerveznek a részükre, és nem utolsósorban folyamatosan koordinálják és ellenőrzik a lekéréseket és az utak megszervezését, lebonyolítását, közösen a partner DMC-k régióért felelős csapataival.

Fotó: STR CEE

A magyar piacért az STR CEE ügyvezetője, Börcsök Péter és Moldvai Csongor sales manager felel, akiket szakmai múltjuk miatt a legtöbb, utazási irodában dolgozó szakember személyesen ismer. De ez az ismertség önmagában nem lenne elegendő, sikerességük a folyamatos munkának köszönhető. Az általuk kínált számos desztinációt már személyesen is felkeresték, így első kézből származó információkkal, tanácsokkal tudják ellátni ügyfeleiket, akiknek a szolgáltatás igénybevétele teljesen ingyenes.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Egy 40 éves sikertörténet

2019. november 12.

A világ körül az STR CEE-vel

2019. szeptember 24.