Sun & Fun Holidays: kilenc szezon alatt tízszeres forgalom

Forrás: turizmus.com

 2018. november 17. 07:17

Hagyományosan a Budapest Marriott Hotelben mutatta be 2019-es árualapját a Sun & Fun Holidays, amely a 9. szezonját kezdi meg jövőre. A tour operator mostanra a legnagyobb török kínálattal rendelkezik a piacon.

A katalógusbemutatót idén is workshop kísérte, mely során a több mint 300 megjelent partner közvetlen tárgyalásokat is folytathatott a törökországi hotelek képviselőivel.

A prezentáció keretében Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető kiemelte: 9. szezonját kezdi a tour operator, amely továbbra is klasszikus utazásszervezőként a viszonteladó partnerekre támaszkodik.

Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető

Fotó: turizmus.com

A tour operator nemcsak hozzájuk, de többi partneréhez is hűséges: a kezdetektől fogva a QBE majd Colonnade Biztosítóval, illetve a Trave Service-szel dolgozik együtt.  Az iroda mindig is a "step by step" elvét követve óvatosan bővült csak, ám évről évre sikerült meghaladni a korábbi eredményeket, olyannyira, hogy a 2010-es 150 milliós vagyoni biztosíték után 2019-ben pont tízszer annyi, azaz 1,5 milliárd forint a Sun & Fun Holidays kauciója.

A legnagyobb török kínálat

2019-ben Budapestről  csak Törökországba heti 10 chartert indítanak (Antalya és Dalaman), azon kívül a következő úti célok érhetők el charterrel:  Észak-Ciprus, Egyiptom, Kréta, Korfu, Rodosz, Zakynthosz és Bulgária. Debrecenből heti 3 járat közlekedik Antalyába, és heti járatok Zakynthoszra és Bulgáriába. A Török Riviérán több mint 300 hotelt kínálnak - mondta el Kovács Zsolt, az iroda marketingért és social médiáért felelős munkatársa.

Észak-Cipruson 60 hotel és heti járat, Görögországban minden desztinációban 30-40 hotel és heti charter, Bulgáriában 70 hotel és heti járat, Egyiptomban több mint 60 hotel és heti 2 hurghadai járat jellemzi a jövő évet.

Az est folyamán bemutatták a B2B rendszer újdonságait is.

Mintegy 30 török szálloda és más szolgáltató hozta el kínálatát a Sun & Fun Holidays workshopjára a Budapest Marriott Hotelbe

Fotó: turizmus.com

Jól teljesít a Last Call Travel is

Hasonló volumenű növekedést tud felvonultatni a céghez tartozó másik iroda, az online foglalásra, viszonteladásra szakosodott Last Call Travel is. Péhl Beatrix igazgató kiemelte: amikor 2015-ben elkezdték a szezont, 38 utasuk volt, 2018-ban már 3891, 2019-re pedig 6000 fő a terv. Vagyoni biztosítékuk pedig 150 millió forint. A kínálatban az egzotikus utazások mellett 10nhajótársaság hajóútjai is szerepelnek, illetve dynamic packaging is működik az oldalukon.

A két árualap tehát remekül kiegészíti egymást.

A Sun & Fun Holidays 200 négyzetméteres standdal, a Last Call Travel 50 négyzetméteren lesz jelen az Utazás Kiállításon. Tanulmányutakat idén is hirdet viszonteladói számára, várhatóan májusban.

A tájékoztató után, a finom falatok mellett hamisítatlan cigányzenét is élvezhettek a megjelentek.

Fotó: turizmus.com