Sun & Fun Holidays: kétmilliárdos kaució és új úti cél, Izmir

Szerző: Szántó Zoltán

Forrás: turizmus.com

 2019. november 28. 15:44

A korábbi évekhez hasonlóan ismét a Budapest Marriott Hotelben mutatta be jövő évi árualapját a Sun & Fun Holidays.

A rendezvény workshoppal indult, amelyen az utazásszervező külföldi szállodai partnereivel találkozhattak a hazai viszonteladók. A vendégek között török, észak-ciprusi, bolgár, görög és egyiptomi szakemberek mellett ott voltak a Debrecen Airport és a Colonnade Biztosító képviselői is

A megbeszélések után Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays ügyvezetője köszöntötte az egybegyűlteket. Kiemelte, hogy a társaság 10 évvel ezelőtt, 2010-ben kezdte meg működését, majd reményét fejezte ki, hogy a 20., illetve a 30. évfordulót is együtt ünnepelhetik majd.

Tolga Deniz köszönti a résztvevőket, mellette kolléganőja, Nemes Mariann

Fotó: Sun & Fun Holidays

Az igazgató hozzátette, hogy a sikeres 2019-es szezon után jónak néz ki a jövő év is. Árualapjuk ismét számos újdonsággal bővült.

Minderről részletesebben már Kovács Zsolt marketing- és partnerkapcsolati menedzser beszélt. Elmondta, hogy az iroda vagyoni biztosítéka az idei 1,8 milliárd forintról 2020-ra 2 milliárdra nő. Emlékezetes, hogy 2010-ben 150 milliós kaucióval indult a vállalkozás.

A vagyoni biztosíték növelése azt jelzi, hogy nő az iroda árualapja és ezzel párhuzamosan a forgalma is. Kovács Zsolt arra is felhívta a figyelmet, hogy a Sun & Fun Holidays indulása óta követi azt az alapelvet, hogy csak partnerirodákon keresztül értékesíti útjait.

Telt ház a Marriottban

Fotó: Sun & Fun Holidays

Az értékesítő partnerek munkáját igyekeznek megkönnyíteni a folyamatosan fejlesztett, felhasználóbarát online foglalási rendszerrel.

Ennek részleteit Hámos Patrícia, a referatúra vezetője mutatta be. Az új B2B-mask november végén élesedett és december közepéig a régivel párhuzamosan működik, utána viszont csak az új változat lesz elérhető. Az első foglalások már be is érkeztek az új rendszeren keresztül – hallhattuk.

Az új rendszer komoly fejlesztés eredményeként született meg, egyebek mellett a korábbinál részletesebb, változatosabb keresést tesz lehetővé.

Az ajánlatkészítés funkció is profibbá vált, immár automatikusan szerepel benne a viszonteladó logója és a szálloda fotói is. A rendszerbe integrálták a repülőjegy-keresést és -foglalást is. Az összes utazási dokumentum is elérhető a felületen az ÁSZF-től a hasznos infókon át az útlemondási feltételekig.

Kovács Zsolt szerint a foglaláshoz szükséges összes információ elérhető a honlapon. A szakember elmondása szerint egyébként az előfoglalási szezon dübörög, 150-250 főt foglalnak naponta a partnerek. Szállodánként változó, 15-40% közötti kedvezmény érhető el március 31.-ig. A foglalás mellé egyebek mellett kedvezményes parkolás jár Budapesten, de csak a 7 éjszakás turnusok esetén, hangzott el.

A jövő évi árualappal kapcsolatban megtudtuk, hogy a társaság fő desztinációjába, Antalyára heti 12 járat indul 2020-ban, ezen felül lesz heti járat Dalamanba, és újdonságként Izmir is bekerül az árualapba jövőre. Izmir különösen azoknak ajánlható, akik szeretnek kirándulni, ugyanis olyan látványosságok találhatók a környéken, mint Kusadasi, Ephesos és Kappadokia.

Nem újdonság az árualapban Észak-Ciprus, Ercanba viszont csak a Sun & Fun Holidays indít jövőre hazánkból közvetlen járatot, dalamani dobbantással. Az árualapban ezeken felül megtalálható Kréta, Rodosz, Zakynthos, Burgasz és Hurghada is. Debreceni indulással heti két antalyai, továbbá egy-egy burgaszi és zakynthosi járat foglalható.

A szálláshelyekkel kapcsolatban elhangzott, hogy a török riviérán több mint 300 darab, 3-5 csillagos hotel közül választhatnak az utasok, ami egyedülálló kínálatot jelent. Az Égei-tenger partján fekvő Izmir környékén több mint 50, Dalaman közelében, Marmaris, Fethiye és Ölüdeniz üdülőhelyeken több mint 60 hotel szerepel a kínálatban.

Észak-Cipruson több mint 60, Krétán több mint 50 hotel közül lehet válogatni. A bolgár tengerparti ínálatban 70 szálloda szerepel. Egyiptomban Hurghadára indít charterjáratot jövőre az iroda hetente két alkalommal.

Ezután az iroda társvállalkozása, a Last Call Travel jövő évi árualapját mutatták be. Péhl Beatrix irodavezető kiemelte, hogy 4. éve jelentkeznek saját katalógussal, amely az idén első ízben csak online formában érhető el. Ez nem egy egyszerű pdf, hanem tele van linkekkel, amelyek elvezetnek a szállodák leírására, illetve az indulási időpontok és árak is elérhetők benne a megfelelő menüpontra kattintva.

Az iroda kínálatában a Sun & Fun Holidays árualapja mellett tengeri hajóutak, repülőjegyek, autóbérlés, körutak és egzotikus utazások is szerepelnek. Az egzotikus kínálatban elérhető például Dominika, Kuba, Mexikó, Thaiföld, Bali és Zanzibár.

Magyar idegenvezetővel indul jövőre is dubaji és indiai körutazásuk, utóbbi hosszabbítási lehetőséggel Goán. Immár tíz hajóstársaság útjai foglalhatók náluk. Az irodát idén 6000 utas választotta, jövőre 7500-at terveznek. Vagyoni biztosítékuk összege az idei 150-ről jövőre 200 millió forintra emelkedik.

Aki nem tudott ott lenni a budapesti katalógus-bemutatón, az a február végi Utazás kiállításon – ahol legnagyobb kiállító lesz az iroda - is megismerheti a Sun & Fun Holidays árualapját.

Az est ajándéksorsolással egybekötött zenés gálavacsorával zárult.