Svájci golfkóstoló a Neckermann-nal

Szerző: Pintér Tünde

 2014. június 09. 11:03

A golfozás örömei mellett Svájc híres termékeibe, svájci sajtba és svájci csokoládéba is belekóstolhattak a meghívottak a Neckermann Svájci golfkóstolóján a Budapest Highland Golfklub-ban.

A Neckermann Társasági Golfversenyt - a Highland társasági versenysorozat negyedik állomásaként - június 5-én rendezték meg a főváros egyik legkedveltebb golfpályáján. Az esemény délutánjára a Neckermann a játékosokon túl golfkedvelő utasait, partnereit, üzletfeleit is meginvitálta, 17 órától többféle program várta a vendégeket.

 

A Swiss Selection ínyenc csokoládékkal, a Swiss Cheese svájci sajtokkal mutatkozott be, exkluzív borászat, felső kategóriás kozmetikai cég, ismert fotós márka személyesen mutatta be legújabb termékeit. A Neckermann és az Urs Weber által képviselt Schweiz Tourismus kínálatát katalógusokból ismerhették meg a vendégek, akik rövid oktatást követően ügyességüket is tesztelhették az elütőn. A verseny díjazottjainak és a tombola nyerteseinek a házigazdák és partnereik ajánlottak fel értékes nyereményeket.

 

Kálmán Péter, a NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. marketing vezetője szerkesztőségünknek elmondta: a sport kiemelten fontos szegmens irodájuk számára, a golfosok játékosként és „egyszerű" utasként is megjelennek vásárlóik között. Az idei szezonra vonatkozóan optimisták, mind az előfoglalási időszak, mind a nyár eleje növekedést hozott az előző évhez képest.