Szabad az út a Kanári-szigetekre

Forrás: turizmus.com

 2021. április 29. 10:39

A Kanári-szgetek-specialista ViaSale Travel továbbra is a megszokott direkt járatokkal kínálja a nyárra Tenerifét és Gran Canariát Budapestről és Bécsből. Az őszi-téli árualapban már foglalható náluk Fuertevenura és Lanzarote is.

A szervező jelenleg nem tervez charterjáratokat bevonni a garanciális helyei és dinamikus csomagjai mellé – közölték lapunkkal.

"Az elmúlt hetekben elindult egy enyhe erősödés a foglalásokban, azonban arra számítunk, hogy az idei évben a last minute-foglalások fogják meghatározni a nyarat, melyekkel nekünk is, mint minden más megfontolt piaci szervezőnek, nehéz előre kalkulálni. Természetesen ez nem változtat azon, hogy minden utasunkat a megszokott szeretettel és profizmussal várunk a Kanári-szigeteken" – mondta el az iroda ügyvezetője, Raáb Szilvia.

A Kanári-szigetek egész éves desztináció

Fotó: ViaSale Travel

"Az őszi utazások iránti érdeklődés is érezhető már, sokan számolgatják az oltásuk időpontjait és annak megfelelően foglalnak nálunk. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen a Kanári-szigetek egész éves desztináció, így januártól-decemberig várjuk utasainkat, és számítunk a kereslet folyamatos erősödésre, mely a 2021/22-es téli, valamint a 2022-es nyári szezonra tud előreláthatóan realizálódni.

Az elmúlt időszakot fejlesztésekre, árualap-bővítésre és a Kanári-szigeteken már eddig is jól ismert, helyi partnerekkel történő együttműködés megszilárdítására fordítottunk.

Optimisták vagyunk a jövőt illetően: egy több területet érintő, közel egyéves fejlesztési folyamat utolsó „simításait" végezzük, ami részben a saját háttérrendszereinket, valamint egy új szolgáltatás fejlesztését is jelenti.

Az életvitelszerűen a szigeten élő munkatársaink helyismeretét, sok éves tapasztalatunkat felhasználva, reagálva a piacon fellépő különböző igényekre, számos új szálláshelyet vettünk fel az eddig is széles árualapunkba, a helyi programjaink pedig változatlanul elérhetőek" – fejtette ki a Kanári-specialista ügyvezetője.

Raáb Szilvia elmondta, hogy büszke az elmúlt évek eredményeire, melyet értékesítő partnerekeikkel együtt értek el. Az értékesítői kapcsolatok további erősítéséhez júniustól webinárokat, az év második felében pedig további promóciókat is tervez az utazásszervező.