Szakmai díjat vett át a Mondial Assistance

Forrás: turizmus.com

 2018. május 17. 11:03

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége által alapított Biztosítási Termék Nagydíj arany, ezüst és bronz minősítésével idén is értékelte a biztosítótársaságok tevékenységét.

Idén a Visegrádon tartott éves szakmai rendezvényén utasbiztosítási kategóriában a Mondial Assistance Magyarország a bronz minősítést vehette át.

 

 

A díjat azon biztosítók nyerték el, akik a következő szempontoknak együttesen a lehető legjobban megfeleltek az Alkuszok szakmai véleménye alapján.

Ezek a szempontok a következők:
- Szolgáltatási ár/érték arány
- Kárrendezés (gyorsaság, pontosság, korrektség)
-  Ügyvitel, adminisztráció (kötvény kiállítása, díjbekérő kiállítása, módosítások átvezetése, támogatás)

A május 13-i Gálavacsorán Nagy Róbert, a MondialAssistance Magyarországi Fióktelep Vezetője vette át az oklevelet.
"A Biztosítási Alkuszok szakmai elismerése igen rangos elismerés és egyben jóleső visszajelzése annak, hogy a magyarországi csapatunk a Partnerek és az Ügyfelek irányába is folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend az innovatív, könnyen átlátható és minőségi szolgáltatásokkal" - mondta a díj kapcsán a szakember.

Bár Magyarországon még csak 11 éve van jelen a Mondial Assistance, a világban már 1950 óta tartó szakmai tapasztalattal szolgálja az utazóközönséget, és ezt a Partnerek és Ügyfelek is egyre inkább megtapasztalják, legyen szó kapcsolattartásról, kárrendezésről vagy közös termékfejlesztésről.

A díjazottak

Fotó: Mondial Assistance


A cég néhány hónappal korábban az ügyfelek szavazatai alapján az Év Utazási Biztosító díja elismerést kapta.

(X)