Ruha nélkül is házasodhatunk ezen az olasz szigeten

Forrás: turizmus.com

 2024. május 10. 12:44

Ruha nélkül is összeköthetik az életüket a párok egy szardíniai település tengerpartján.

Sokan álmodoznak arról, hogy a tengerparton kötik össze az életüket a szerelmükkel. A Szardínia szigetén található San Vero Milis település még ennél is különlegesebbet ajánl: az Is Benas nudistastrandon ruha nélkül is kimondhatják az igent a házasulandók. Ezzel San Vero Milis az első település Olaszországban, amely az ilyen ceremóniát engedélyezi – írja a Reisereporter.

Luigi Tedeschi helyi polgármester azt szeretné, ha San Vero Milis – a turizmus fenntartható növelése érdekében – a nudisták legnépszerűbb célpontja lenne a szigeten. A település két évvel ezelőtt engedélyezte, hogy a strandot nudisták használják.

A meztelen esküvők is engedélyezettek az olasz San Vero Milis település egyik strandján

Fotó: 123rf.com

A nudista esküvői helyszín ötletét egy német pár adta, akik a település vezetésének kifejezték azt az óhajukat, hogy a nyár végén meztelenül házasodhassanak össze a tengerparton.

Szardínia számos strandján van lehetőség arra, hogy a párok egybekelhessenek, persze ruhában. Még a víz alatt is ki lehet mondani az igent. Nudista strand egész Olaszországban csak 23 van, ebből hat Szardínia szigetén. Most pedig már az ezeket előnyben részesítő nyaralók is kedvük szerint házasodhatnak.