Utolsó nap, amikor még szavazhat az üzleti turizmus legjobbjaira!

Forrás: turizmus.com

 2019. június 26. 19:30

A Business Excellence díjat azon cégek nyerhetik el, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. Érdemes szavazni, mert a szerencsések meghívást nyerhetnek az ünnepélyes díjátadóra.

A Business Traveller Hungary, Magyarország egyetlen céges utazóknak és utaztatóknak szóló magazinja immáron

9. alkalommal adj át az üzleti turizmusban kimagasló színvonalon teljesítő szolgáltatókat díjazó Business Excellence díjat.

A díjakat 10 kategóriában a Business Traveller Hungary olvasói, corporate partnerei, valamint a szakma képviselőinek online szavazatai és a szerkesztőség tagjaiból álló szakmai zsűri jelölése alapján azon hazai turisztikai szolgáltatók kapják, amelyek minőségi szolgáltatásaikkal az adott évben élen jártak az üzleti turisztikai szektor valamely ágazatában.

 

Business Excellence díjkategóriák:

1. Budapesti business hotel
2. Vidéki business hotel
3. Rendezvényhelyszín
4. Üzleti utaztató
5. Rendezvényszervező
6. Légitársaság
7. Üzleti szállító
8. Új piaci szereplő
9. Innovatív digitális megoldás
10. Üzleti kényelmi szolgáltatás

 

Minden kategóriában három, a szakértő zsűri által kiválasztott jelölt egyikére lehet szavazni.  Amennyiben a felsorolásban nem szerepel a szavazó által legjobbnak tartott szolgáltató, a negyedik opciót választva, saját jelöltet is állíthat.

Segítsen megtalálni a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat!

 

SZAVAZATÁT IDE KATTINTVA ADHATJA LE!

 

A szavazás 2019. június 27-én zárul.

A díjak minden évben egy elegáns díjátadó fogadás keretében kerülnek átadásra. Az eseményre meghívást kapnak az üzleti turisztikai szektor vezető képviselői, a magyar turizmus döntéshozói, a Business Traveller Hungary magazin corporate partnerei, valamint a sajtó képviselői.

A szavazók között meghívást sorsolunk ki a július 3-i ünnepélyes díjátadóra, a Gundel Házba.