Százötvenezer vendéget várnak a VOLT-ra

Forrás: turizmus.com

 2016. június 21. 17:14

Június 28-án 24. alkalommal nyitja meg kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, amelyet az év elején Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak Hollandiában. Az idei VOLT-ra rekordszámú látogatót várnak a szervezők.

A világsztár-kínálatból a legnagyobb érdeklődés az IronMaiden, a The Prodigy, WizKhalifa, Slayer és az Axwell&Ingrosso páros fellépését kíséri, miközben a VOLT szervezői büszkék arra is, hogy a legtöbb magyar fellépővel ugyancsak a VOLT-on találkozhat a közönség. A nyitónapon első alkalommal adják át a Petőfi Zenei Díjakat, hazai- és világsztárok és szinte a teljes magyar popszakma jelenléte mellett. Az idei év újdonságai között szerepel a 35 méter magas óriáskerék, a Folk színpad és a VOLT-Fő-Tér-Kép produkció, amely keretében a Tűztorony tövében kortárs művészek és a közönség macskaköveket felhasználva egy hatalmas képet készít el. A fesztiválozókat Sopron belvárosában idén már több tucatnyi helyen várják VOLT-os programok és szolgáltatások, a Telekom 4G-n működő, interaktív megoldásával pedig azok is átélhetik a VOLT élményeit, akik valamiért nem tudnak ott lenni a fesztiválon.

 

Check-in a VOLTon

Az idei évtől kezdődően a VOLT bejáratánál egy új check-in folyamatot vezetnek be a szervezők. A karszalag, amit a vócser beváltása után kap a látogató, nevesítésre kerül, a becsekkolás által a karszalag személyhez lesz kötve. A folyamat egyszerű: a bejáratnál – amikor a vócsert karszalagra cserélik – a személyi igazolványt vagy útlevelet beolvassa egy ID szkenner, ezt követően kapja meg a vendég a karszalagot, amit rögtön fel is csatolnak a kezére.A becsekkolás és az azonosítás különösen fontos, hiszen segít növelni a biztonságot, és kiszűrni azokat a személyeket, akik esetlegesen rossz szándékkal érkeznek, vagy szerepelnek valamelyik nemzetközi körözési listán. Az adatok kezelése a hatályos magyar és EU adatvédelmi törvényeknek megfelelően történik.