Széles kínálattal és FLEXOption szolgáltatással reagál a kihívásokra a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2016. február 18. 11:51

A nemzetközi eseményekre és az ennek kapcsán folyamatosan változó utazási szokásokra a Neckermann kínálatának maximalizálásával válaszol, tekintve, hogy gyakorlatilag a Földközi-tenger szinte bármelyik régiójába szerveznek utazásokat.

Az utasok számára az is döntő érvként hat, hogy a Neckermannt itthon is egy több évtizede a megbízhatóan működő cégként ismerik, mely mögött Európa második legnagyobb turisztikai vállalkozása áll.

Náluk idén a várakozások szerint a spanyol, görög desztinációk és Bulgária teljesít majd kiemelkedően, illetve továbbra is növekszik a körutak és a csoportos hajós utazások iránti érdeklődés. A szezon újdonsága a FLEXOption szolgáltatás, mellyel az utasok a korábbinál rugalmasabban tudnak foglalni, és adott esetben utazás előtt akár 10 nappal is módosítani a csomag részletein.

Fontos még, hogy az idei évtől a Club Med szállodák magyarországi értékesítője is a Neckermann lett. Sikerként könyvelik el, hogy a 2015-ben bevezetett dinamikus utazási csomagajánlatok a téli szezonban bizonyítottak - több száz ügyfél vette igénybe közeli és távoli úti céloknál is – nyilatkozta Szvoboda János cégvezető.