Szélesebb kínálat az UniTravel idei árualapjában

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2023. február 05. 15:13

A charteres utazásszervező bővített kapacitással, szélesebb kínálattal és több magas színvonalú, akár luxuskategóriás szálláshellyel készül a 2023-as évre. Az előfoglalási akció február 28-áig érvényes.

Február 3-án tartott évindító rendezvényén a 2023-as desztinációkat és az idei év újdonságait mutatta be viszonteladó partnereinek az UniTravel csapata.

Elhangzott, hogy Törökországba idén is charterjáratot indítanak: az utasok Antalyába érkeznek, és onnan busztranszferrel utaznak tovább a Belek, Side, Kemal, Alanya üdülőparadicsomaiban található három- és négycsillagos szálláshelyekre.

Az idei ajánlatok közül kiemelték Jordániát is, ahová a Wizz Air vagy a Ryanair járataival repülnek. A szállások mindegyike a Holt-tenger partján található, a fakultatív programok között pedig olyan csemegéket találunk, mint Ammán nevezetességeinek meglátogatása, kirándulás Petrába, zarándokhelyek felkeresése, kirándulás a vadregényes Mujib vádiba, illetve az ország legnagyobb aszóvölgyébe, az Unesco világörökség részeként jegyzett Rum vádiba.

Az UniTravel utasai a Flydubai járataival repülnek a Maldív-szigetekre, ahol 3-4-5 csillagos szálláshelyek várják őket. A házasulni készülők az egzotikus szigetországban idén különleges esküvői csomagot is kérhetnek: az angol nyelvű program a szertartást is magában foglalja.

Ugyancsak a Flydubai-jal érhető el Freddy Mercury szülőföldje, Zanzibár, ahol a fakultatív programok között teknősrezervátum, privát hajótúra, gepárdsimogatás, delfinekkel úszás és fűszerkerti séta is szerepel.

 

Bővülő kapacitás görög szigeteken

Az európai úti célok között kiemelt helyet foglalnak el a görög ajánlatok. A megszokott desztinációkban – Korfu, Zákinthosz, Kefalónia, Kréta – idén bővített kapacitással dolgoznak: az utasok, illetve a viszonteladó partnerek visszajelzései alapján a korábbinál több szálloda és apartman, illetve magasabb színvonalú szálláshelyek is szerepelnek a kínálatban, ami akár csoportok elhelyezését is lehetővé teszi. Új, luxuskategóriás szálláshely például az ötcsillagos Apollonion Asterias Resort & Spa Kefalónián, Luxioriban.

gorogorszag_123rf

Az UniTravel európai úti céljai között idén kiemelt helyet foglalnak el a görög ajánlatok

Fotó: 123rf.com

Az utazási irodai munkatársai a bemutatón hangsúlyozták, hogy az egyedi igényeket is igyekeznek teljesíteni, Rodoszon pedig a rendelkezésükre álló széles kínálatból lekérésre dolgoznak.

 

Szélesebb kulturális kínálat

A kulturális utazások, városlátogatások terén az UniTravel ugyancsak több újdonsággal készült az idei évre. Ilyen a négynapos athéni városlátogatás, amely most bevezető áron érhető el, a hatnapos jordániai körutazás, a nyolcnapos, Szicília kincsei: Taorminától Raguzáig elnevezésű út, a szintén nyolcnapos izraeli körút és az ötnapos párizsi városlátogatás Disneyland belépővel kombinálva.

A 2023-as évben természetesen a jól ismert klasszikusok is elérhetők: Barcelonába, Rómába, Nápolyba és Párizsba a Wizz Air, a Ryanair, illetve az Air France járataival repülnek az utasok. A prezentáció végén elhangzott, hogy továbbra is érdemes figyelni az UniTravel kínálatát, a cég ugyanis az év során újabb termékkel lép majd piacra.