Megújult az ECTAA vezetése

Forrás: turizmus.com

 2018. május 08. 12:54

Új tisztségviselőket választott Kuala Lumpur-i közgyűlésén az európai utazási irodák és utazásszervezők szövetségeit tömörítő szervezet.

Az ECTAA 117. közgyűlése a szervezet megújításával kezdte második munkanapját. A közgyűlés választja meg az igazgatótanácsot, ezúttal egyhangúlag a szervezet igazgatótanácsának tagjává választotta Erdei Bálintot, a MUISZ elnökét, helyettesévé pedig Hajdú Attilát, a nemzetközi kapcsolatok bizottságának vezetőjét. Mindkét megbízás 2020-ig szól az ECTAA legfőbb döntéshozó szervezetében.

A megújult igazgatótanács megválasztotta a szervezet új elnökét, Pawel Niewiadomski személyében, aki a lengyel utazási irodák szövetségének (PIT) elnöke Az új elnökhelyettes a spanyol utazási irodák szövetségének (ACAV) elnöke, Eva Blasco Garcia lett, az ECTAA új kincstárnoka a görög utazási irodák szövetségének (HATTA) alelnöke, Marios Kammenos. A végrehajtó bizottság további tagjai: Heli Maki-Franti Finnországból (SMAL), Lars Thykier Dániából (DRF), Boris Zgomba Horvátországból (UHPA) és Frank Oostdam Hollandiából (ANVR).

Pawel Niewiadomski, Eva Blasco Garcia, Marios Kammenos és Hajdú  Attila

Fotó: turizmus.com

A MUISZ képviselője, Hajdú Attila gratulált az új elnöknek, és örömmel fogadta, hogy az ECTAA első választott elnöke a V4 országokból került ki, és a végrehajtó bizottságba is MUISZ által támogatott jelöltek kerültek megválasztásra.