Szentendre belváros – Budapest belváros egy óra alatt

Forrás: turizmus.com

 2017. március 15. 12:41

Megjelent a MAHART PassNave 2017-es budapesti és vidéki menetrendje, melynek bemutatása a változott időpontok mellett kedvezményes lehetőségeket, gyorsított útvonalakat és teljes körűen felújított hajókat is hozott.

Az idei év az újjászületés éve a MAHART életében, hiszen a télen hat menetrendi hajót, két kis- és egy nagy rendezvényhajót újítottak fel. Minden menetrendi hajóban multimédia, ingyenes wifi, új ülések, klíma valamint büfé várja a vendégeket.

A szezonban már napi három alkalommal indul járat Szentendrére, ahonnan egyórás úttal tér vissza Budapestre – ez kevesebb, mint a HÉV menetideje. Emellett a hagyományos hajóárakhoz képest csekély felárért az idei évtől kezdve napi rendszerességgel indul gyorshajó Visegrádra és Esztergomba, 1,5 órásra csökkentve a korábban 5 órás utat.

A MAHART hagyományos menetrendi hajói továbbra is kiszolgálják a kerékpáros turistákat, újdonság azonban a 10 százalék kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya bevezetése. Ugyanakkor nem csak törzsvásárlóként van lehetőség kedvezményhez jutni: online jegyvásárlás esetén akár 15 százalék kedvezményt érhető el, az így vásárolt jegyekkel pedig még a sorban állás is kikerülhető. Kedvezményre jogosít a hajójegy maga is, mely a kikötővárosokban számos helyen érvényesíthető.

A MAHART bármely járatuk esetében személyre szabott árakkal várja utazási irodai partnerek jelentkezését is. (X)

Kapcsolódó cikkek