Szeptemberben indul a hainani charterlánc

Forrás: turizmus.com

 2020. február 25. 09:44

Őszre halasztotta hainani programjának elindítását a Robinson Tours – tudtuk meg az iroda ügyvezetőjétől, Jakócs Árontól.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az utazásszervező két workshopot is szervezett a közelmúltban a keleti Hawaii-nak is becézett szigetre induló új programjának bemutatására. A Hainan szigeti charterlánc eredetileg február végén indult volna el a SCAT kazah légifuvarozó járataival.

Kuan Yin buddhista istennő szobra a hainani Sanyában

Fotó: Robinson Tours

Mint Jakócs Áron ügyvezetőtől megtudtuk, a program változatlan paraméterekkel, azonos szállodai kínálattal és fakultatív programokkal, ám egy későbbi időpontban indul csak el.

A SCAT Airlines, illetve leányvállalata, a Sunday Airlines 235 üléses Boeing 757-200-asai szeptember 27-től hetente, vasárnaponként repülnek majd a szigetre, a kazahsztáni Taraz repülőterén végrehajtott technikai leszállással.

Az érdeklődést jelzi, hogy sok utas a már befizetett útját nem lemondta, hanem átfoglalta egy későbbi időpontra. A körülményekre való tekintettel a kinti partnerek is rugalmasan álltak az utak átszervezéséhez.