Szezonnyitó túrabemutató és partnertalálkozó az EUramánál

Forrás: turizmus.com

 2018. május 18. 09:57

Kibővült kínálattal és a megújuló szolgáltatások bemutatásával tartotta meg idén az Eurama utazási iroda a 2018-as nyári szezonra vonatkozó partnertalálkozóját a szállodák és utazási irodák részére.

Az idei turisztikai szezonra már kiforrott Puskás Memorial & Etyek Wine tasting bemutató túrán több mint 50 fő szakmai partner képviseltette magát.

 

 

A minőségi, színes és változatos program alkalmával lehetőség nyílt a cég további termékeinek bemutatására is, mint a megújult Szentendre túra és a katalógusban újdonságnak számító Unique Budapest Tour. Ez utóbbi az Eurama legújabb sikerterméke, mely a szakma és a piaci igények felmérése alapján került kialakításra és debütált idén május 1-én.

 

A buszos szekció Flotta megújulása, bővülése

Az idén 15. születésnapját ünneplő Eurama utazási iroda a saját buszos flottája mellett a 2017-es évtől az MB travel megrendelési állományát is átvette, így a kínálatában megjelenik a teljes személyszállítási paletta, mely a személyautóktól az 57 fős buszokig vállal és teljesít megrendeléseket belföldön és külföldön egyaránt.