Színes csíkok kerülnek a Condor repülőgépeire

Forrás: turizmus.com

 2022. április 06. 11:58

A légitársaság koncepciója szerint a vidám, színes csíkokról mindenkinek a nyaralás jut eszébe - legyen az a fagyisbódé teteje, egy napernyő vagy standtörölköző – és ezek mind mosolyt csalnak az arcunkra.

A jövőben a Condor teljes flottája is ebben az új vidám, csíkos dizájnban fog pompázni. A csíkos minta a könnyedség, a szabadság, a lágy szellő és a simogató napsütés érzetét idézi fel - tájékoztatott a légitársaság magyarországi képviseletét ellátó Aviareps.

A gépekre piros, sárga, zöld, kék és bézs színű csíkok kerülnek. A színeknek jelentésük is van: a piros a szenvedélyt, a sárga a napfényt, a kék a tengert, a zöld a szigetet, a bézs pedig a homokos tengerpartot jelképezi.

Ezenkívül a légitársaság a különféle színek használatával szeretné érzékeltetni csodálatos világunk és az emberiség sokszínűségét;  szűkebben a Condor úti céljainak, utasainak és munkatársainak színes kavalkádját is.

A nyaralást idéző színes csíkok kerülnek a légitársaság repülőgépeire

Fotó: Condor

Az első, új designnal felfestett repülőgépet, amely egyébként zöld színben pompázik, a napokban mutatták Toulouse-ban, és idén ősztöl kerül be a légitársaság menetrendjébe.