Szívmelengető videóban mutatja meg a lengyel légitársaság, hogy a repülés nem csak közlekedés

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 17. 10:59

A LOT lengyel légitársaság új videókampányában megmutatja, a repülés nem csak arról szól, hogy egyik célállomásról a másikra utazunk, hanem ennél sokkal többről.

A lengyel légitársaságnál a kampányfilm elkészítésénél arra törekedtek, hogy utasaik szemszögéből dolgozzanak ki egy történetet. A kampány szlogenje „It's who you travel with", magyarra fordítva „az számít kivel utazol" – írják közleményükben.

„A kampánnyal az volt a célunk, hogy az utazási élmény egyediségét olyan erőteljesen hangsúlyozzuk, hogy azt megoszthassuk a következő generációval is" – mondta Ewa Lampart, a LOT Polish Airlines marketing- és vállalati kommunikációs osztályának igazgatója a lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint.

A Szymon Pawlik által rendezett videóban a PLL LOT márka többgenerációs élménye jelenik meg az utazási kitűzőkkel díszített hátizsákon keresztül, amely generációról generációra öröklődik. Profi színészek mellett a videóban a légitársaság utaskísérői is szerepelnek, akikkel nap mint nap találkozhatnak az utasok a LOT járatain.