Szófia – Berlin buszjárat Budapest érintésével a Robinson Tours-tól

Forrás: turizmus.com

 2014. december 02. 15:53

Kiemelt minőségű VIP buszjárat indult Szófia és Berlin között 2014 őszétől, a buszjárat megáll Budapesten, Pozsonyban, Brnoban, Prágában, Drezdában, Lipcsében és Halleban is. A buszjárat egyenlőre heti háromszor közlekedik.

Budapesten mindkét irányban kedden, csütörtökön és szombaton áll meg. Az eredetileg 49 fős buszok 37 üléssel rendelkeznek, így soronként csupán 3 business class kényelmű ülés szolgálja az utasok kényelmét.

 

A buszon utaskísérők teljesítenek szolgálatot, akik az utazás megkezdésénél egy kis rágcsálnivalót, az út során pedig ingyenes kávét, teát szolgálnak fel. Minden ülés előtt beépített USB csatlakozással ellátott tablet áll az utasok rendelkezésére. A buszjegyeket opciósan is le lehet foglalni. Ha az utazás előtt akár 1 nappal lemondja az utas a foglalást, akkor ez kötbérmentesen megtehető, abban az esetben, ha átfoglalja egy másik időpontra. Egy Budapest – Prága egyirányú jegy már 8 800 Ft/fő - től elérhető. Csoportok, gyerekek, diákok, nyugdíjasok részére kedvezményeket biztosítanak.

 

A Metro busztársaság egy török érdekeltségű nemzetközi vállalat, amelynek hivatalos magyarországi képviselője a Robinson Tours Kft. A buszjegyek megrendelhetőek a Robinson Tours partnerirodáinál is országszerte.