Szombaton indult a ViaSale travel idei második studyja

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 21. 17:19

A ViaSale Travel idei második tanulmányútján ismét 20 fő kelt útra. Az úti cél: Tenerife, Fuerteventura és Lanzarote.

„Az újabb nyolcnapos utazáson három gyönyörű szigetet mutatunk meg partnereinknek: Tenerifét, Fuerteventurát és Lanzarotét. Mindhárom sziget kiemelten fontos számunkra, hiszen Tenerife a ViaSale zászlóshajója és egyik ’otthona’, a másik két sziget is igazán közel áll a szívünkhöz. Mi magunk is imádunk ide utazni, mindig öröm Fuerteventurán vagy Lanzarotén eltölteni pár napot” – mondta Raáb Szilvia a ViaSale Travel ügyvezető-tulajdonosa.

A tanulmányút 20 fős csapata

Fotó: ViaSale

Most azért is kerülhetett a study programjába Tenerife mellé e két sziget, mert ősztől/téltől újra közvetlen járatokkal lesznek elérhetőek. Fuerteventurát egyenesen Budapestről, Lanzarotét pedig Bécsből és Pozsonyból repüli az utazásszervező.

„A három sziget bőséges szálláskínálatának megtekintése mellett számtalan élményt és programot szervezett az iroda. Ugyanazokat az élményeket kapjuk, amelyek az ide utazókra is várnak – mondta el a Turizmus Kft. tanulmányútra kiküldött munkatársa.

A study touron részt vesznek az utazásszervező értékesítői, a Kanári-szigeteken élő idegenvezetőik és a tulajdonosok is.

Delfin- és bálnales Tenerifén

Fotó: ViaSale

A program során elsőként Tenerife szigetét látogatták meg az utazók, ahol egy privát jacht túrán vettek részt, melynek során delfineket, bálnákat figyelhettek meg, továbbá feltűnt a ritkán látható teknősök egy-egy képviselője is.

Két éjszakát Tenerifén a Spring Hotel Vulcanóban töltött a csapat, emellett számos hotel látogatása is belefért a programba.

Jelenleg épp Fuerteventurával ismerkednek a résztvevők, ahol tegnap csak nekik nyíltak ki az Oasis Park kapui: így egy valódi VIP-túrán vehettek részt.

Mindössze 22 magyar és 2 vezető járta körbe az 1 millió négyzetméteres állatrezervátumot, ahol nem kevesebb mint 1500 állatfaj és 8000 növény él.

Fuerteventurán valódi VIP-túrán vettek részt az Oasis Parkban

Fotó: ViaSale

Fuerteventurán a SOL/Mélia, a H10, a Princess, a Labranda, a Lopesan, a Barceló, a RIU és az Elba hotellánc tagjaival ismerkednek a partnerek.

A study utolsó szakasza csütörtökön a vulkánok otthonával, Lanzarote csodás szigetével folytatódik.