Szünetelteti olaszországi, tel-avivi és eilati járatait a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2020. március 10. 10:24

A koronavírus terjedésének megfékezésére tett intézkedések miatt az olaszországi járatok április 3-ig, a tel-avivi és eilati járatok március 23-ig nem indulnak.

A légitársaság az összes olaszországi járatát szünetelteti április 3-ig, melyek a következő úti célokat jelentik: Alghero, Bari, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Nápoly, Pisa, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Torino, Velence, Treviso, Verona.

A Wizz Air bejelentette továbbá azt is, hogy március 12-től március 23-ig szünetelteti az összes budapesti és debreceni, Tel-Avivba és Eilatba induló járatát is az izraeli hatóságok által a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, az összes érkező utas számára kötelezően elrendelt 14 napos karantén miatt.

Az intézkedések a légitársaság 14 olasz és két izraeli úti célját érintik

Fotó: Wizz Air

A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120%-ának WIZZ számlára való jóváírása között. Az érintett utasok az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

Kérik, hogy azok az utasok, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

 

Törölték a szófiai szurkolói járatot is

A Wizz Air kedden azt is bejelentette, hogy törli a bolgár hatóságok döntése nyomán zártkapussá tett Bulgária-Magyarország EB-pótselejtezőre meghirdetett szurkolói járatait.

A járatok március 26-án Budapestről, illetve Debrecenből indultak volna Szófiába.