Szurkolói különjáratok a magyar futballválogatott meccseire

Forrás: turizmus.com

 2016. február 09. 14:32

A 2016-os futball EB-n szereplő magyar válogatott szurkolói még mindig foglalhatnak helyet a Wizz Air különjárataira. A kínálat azonban egyre kisebb, különösen, hogy az egyes mérkőzésekre szóló jegyek nyilvános értékesítése megkezdődött.

A Wizz Air decemberben jelentette be három júniusi különjárata indítását Budapestről Franciaországba, hogy a magyar szurkolók eljuthassanak a csapat három csoportmérkőzésére Budapestről. A légitársaság Budapest és Lyon, Marseille és Bordeaux közt indít közvetlen járatokat, mindegyiken Airbus A321 gép fog üzemelni. A gépek a mérkőzés napjain 14:00 óra előtt érkeznek majd Franciaországba és a mérkőzés után 24:00 óra előtt indulnak vissza Budapestre. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók és a wizzair.com oldalon foglalhatók.

 

A különjáratokon a szurkolók úgy érezhetik, mintha magángéppel utaznának a meccsre, hiszen délután hagyják el Budapestet és a meccs után indulnak is vissza. A fő különbség a repülőgép mérete, mivel az új Airbus A321 típusú géppel repülnek, valamint a járat ára, mely a Wizz Air alacsony viteldíjú filozófiáját tükrözi, így az megfizethető.