Tajpej–Csiangmaj októbertől a China Airlinestól

Forrás: turizmus.com

 2020. június 02. 14:08

Október 2-ára ütemezte át a tajvani China Airlines a Tajpei (Taoyuan) és Csiangmaj között közlekedő járata indulását.

A két város között heti négy járat fogja biztosítani a közvetlen összeköttetést – tájékoztatott Diószegi Ilona, a légitársaság magyarországi vezérképviseletét ellátó Aviation Bt. menedzsere.

A China Arlines új szabályokat vezetett be törzsutasai érdekében. A koronavírus-járvány miatt ugyanis számos utas elveszítené a „Dynasty” törzsutasprogram keretében összegyűjtött pontjait és már kiállított jegyeit, valamint az utazási korlátozások miatt nem is tudnának új pontokat szerezni, hogy megfeleljenek a feltételeknek. A légitársaság ezért jövő év március 31-ig meghosszabbította a pontok felhasználásának határidejét, és rugalmasan intézi a dátum- és útvonal-változtatásra vonatkozó igényeket is. További kedvezmény, hogy a China Airlines és a Mandarin Airlines által üzemeltetett járatokon három fázisban, a szabályokban előírtnál több pontot lehet gyűjteni az újonnan lerepült szakaszok után. Így kevesebb lerepült kilométer után is átsorolható az utas egy magasabb kategóriájú törzsutas státuszba.

A Royal Flora Ratchaphruek park Csiangmajban

Fotó: 123rf.com

A China Airlines a régió egyik legjelentősebb légitársaságaként jelenleg 88 Boeing és Airbus gyártmányú gépet üzemeltet, melyekből 70 utas-, 18 pedig teherszállító gép.