Tajpejben újra ingyenes városnézésre mehetnek a tranzitutasok

Forrás: turizmus.com

 2023. május 03. 10:16

Több évi szünet után a Tajvani Turisztikai Hivatal ismét félnapos ingyenes városnézést kínál a tranzitutasoknak, hogy ezzel is kedvet csináljon a külföldi turistáknak egy hosszabb tartózkodására, tájékoztatta lapunkat a tajvani China Airlines (CI).

Az ingyenes félnapos túrákon azok a tranzitutasok vehetnek részt, akiknek 7–24 órát kell várakozniuk a csatlakozó járatuk előtt, és érvényes vízummal rendelkeznek a Kínai Köztársaságba, vagy olyan országokból érkeznek, amelyek vízummentes beutazást tesznek lehetővé – tájékoztatta lapunkat a China Airlines magyarországi GSA-képviselője, az Aviation Kft.

Az ingyenes délelőtti városnéző túra érinti a Csang Kaj-Sek Emlékcsarnokot is

Fotó: halfdaytour.taiwan.net.tw

A Tajvani Turisztikai Hivatal reméli, hogy ez a kampány lehetőséget ad az átutazóknak arra, hogy megismerjék Tajvan kultúráját, sajátosságait, és arra ösztönzi őket, hogy a jövőben Tajvant válasszák úti célként.

Három túrát kínálnak az átutazóknak angol nyelvű idegenvezetéssel: délelőtt a "Tajpej felfedezése", délután "A tajvani természet szépsége és a hagyományos tajvani művészet" programot, este pedig a "Gourmet túrát".

Ezek mellett májustól három új "On Your Own" túrát is bevezetnek, hogy az utazóknak rugalmasabb utazási lehetőségeket biztosítsanak. Ezek a túrák programajánlatokat, a Taoyuan Airport MRT-vonalon, lényegében a tajpeji metrón egyirányú utazásra jogosító utalványokat és kedvezményeket kínálnak a partnerüzletekben, így a látogatók saját maguk fedezhetik fel a metróvonalon található látnivalókat.

Az ingyenes félnapos túrákra 10-45 nappal előre kell foglalni a esemény weboldalán, a saját vezetésű túrákra pedig 5-45 nappal előre. A szabad helyek függvényében az átutazók Tajvanra érkezésük napján is foglalhatnak.

A regisztráció és a foglalás ezen az oldalon érhető el.