Találkozz a Mikulással a Gyermekvasúton!

Forrás: turizmus.com

 2021. november 30. 15:00

December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson. Ezen a hétvégén a vonatok is sűrített menetrend szerint közlekednek a budai hegyekben.

Szombaton és vasárnap egyórás szabadtéri programra hívja a családokat a Gyermekvasút Mikulása krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül is látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában.

Kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek karácsonyi képeslapot, karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal.

A kis vasútbarátok kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a kiállított gőzmozdonnyal is. A csillebérci fák alatt ízletes harapnivalók és forró italok fokozzák az adventi hangulatot.

December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson

Fotó: Gyermekvasút

A járványhelyzetre tekintettel a programokon résztvevők számát korlátozzák, ezért a rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, ahol az idősávot is ki kell választani.

Bővebb információ és jelentkezés ITT.

A központi rendelkezéseknek megfelelően a Gyermekvasút járművein és állomásain – így a rendezvény helyszínén is – kötelező maszkot viselni a 6 év felettieknek. (Olyan személyek, akik a koronavírus tüneteit magukon észlelik, nem látogathatják az eseményt!)

A vonatok menetrendje elérhető a Gyermekvasút honlapján.