Tanulmányút pálinkamanufaktúrával és pusztaprogrammal a MUISZ irodáknak

Forrás: turizmus.com

 2015. május 20. 13:58

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége május 12-én study túrát szervezett Újszilvásra, a Bolyhos Pálinkamanufaktúra telephelyére, ahol a vendéglátó bemutatta az 1994 óta működő pálinkafőzdét.

Az Európai Unios követelményeknek is megfelelő üzem számos díjat nyert hazai és nemzetközi versenyeken. A látogatás alkalmával megtekintethette a csoport a  pálinkafőzés  állomásait, folyamatait és a nemrég kialakított kis múzeumot is. A házigazda  ágyas pálinka  kóstolással és a Szilváshús Kft  finomságaival kedveskedett a résztvevőknek, amit  a mintabolt meglátogatása követett.

 

Az út Kerekegyházára, a Varga Tanya felé folytatódott, (www.vargatanya.hu) ahol egy csikós, lóháton vezette fel a buszt. A kapuban pogácsával, pálinkával köszöntötték az érkezőket , melyet lovasbemutató követett. Liszicsán Róbert üzletvezető bemutatta a szállodát is, mely kb. 120 fő elhelyezésére nyújt lehetőséget,  a  légkondicionált konferencia termek pedig nagyobb létszámú vendégtalálkozók megtartására is kiváló körülményeket biztosítanak. A programot egy ízletes többfogásos ebéd, majd egy lovas kocsikázás koronázta meg.

A kisbuszt a kiránduláshoz a Cityrama biztosította.