TAP Portugal: repülős üzleti reggeli

Forrás: turizmus.com

 2015. október 06. 13:39

A TAP Portugal egészen rendhagyó szakmai reggelire invitálta partnereit, magyarországi vállalatok üzleti utaztatóit. A meghívás egy virtuális madeira-i repülőútra szólt, amelyen a vendégek a beszállókártyájuk felmutatásával vehettek részt, a bátrabbak akár pilótaként is.

A helyszín Budapest egyik legszínvonalasabban kialakított szimulátor központja, a Pilots Simulator Center volt.
A házigazda, Szolnok Péter, a TAP Portugal légitársaság budapesti értékesítési vezetője, 20 perces prezentációban foglalta össze, hogy mi mindent nyújt a légitársaság az üzleti utazóknak, céges partnereknek.

A TAP Portugál légitársaság Portugália legnagyobb és egyben nemzeti légitársasága, melyet 1945-ben alapítottak. A légitársaság 3 kontinens, 38 országának 85 városába szállít utasokat. Budapest és Lisszabon között heti 6 alkalommal üzemeltet közvetlen járatot, ahonnan kényelmes csatlakozással lehet eljutni az utazók számára legfontosabb célállomásokra mint például Madeira, Portó, Faro, Azori-szigetek, Dakar és sorolhatnánk még. A legismertebb és legnépszerűbb úti cél egyértelműen a portugál főváros, Lisszabon.


A képviseletvezető beszélt a desztinációról, a légitársaság törzsutasprogramjáról, valamint a kiemelkedő színvonalú fedélzeti szolgáltatásokról. A TAP Portugal egyike azon légitársaságoknak, amely a Budapest- Lisszabon útvonalon is meleg ételt szolgál fel.  Éppen most állítottak össze egy új menüt, portugálos gasztronómia szerint tengeri tőkehalra alapozva. És persze a komoly portugál borok sem maradhatnak el a fedélzeti kínálatból, amelyek közül néhányat már Economy osztályon is megkóstolhatnak  az utazók. Business osztályon pedig még „vinho verde” – zöld bor, azaz friss pezsgős gyümölcs bor is kapható.
Érdekes újdonság, hogy a TAP hosszú távú (Brazília, Kolumbia, Panama, USA és Afrika) járataira aznapi csatlakozás hiányakor, és csak másnapi tovább út biztosításánál, a légitársaság automatikusan garantál szállást reggelivel, valamint oda-vissza transzfert vissza a reptérre, ingyen.
A rendezvényen Szolnok Péter felhívta a vendégek figyelmét a TAP Portugal légitársaság Facebook oldalán jelenleg is futó blog-akcióra.
Az előadás végén Cseh János, a Pilots Simulator Center vezetője mutatta be a szimulátor központot és segítségével minden vendég kipróbálhatta magát egy Boeing, egy Airbus vagy akár egy Cessna pilótájaként.
Az eseményt a Turizmus Kft. PR csapata szervezte.

Szolnok Péter előadást itt tekinthetik meg; az eseményről készült képek itt láthatók

További infók: www.tap-portugal.hu, www.pilots.hu